*Nettavisen* Sport.

Zavrl debuterer

Janez Zavrl får sin Brann-debut med en omgang mot Viking i morgen.

Sloveneren har slitt med en liten strekk i leggen den første uken på La Manga, men er nå skadefri og spiller en omgang i morgendagens plasseringskamp. Starte gjør han trolig ikke siden Mjelde skal toppe laget mot Viking på jakt etter årets første triumf.

Sterkt lag
Laget som kommer til å starte mot Viking i morgen, er trolig nær det fansen kommer til å se i den første serieomgangen. Det bør holde til seier mot Viking, som heller ikke har imponert nevneverdig på La Manga.

- Det er på tide å rette fokus mot å spisse laget både på trening og i kamp. Og nå har jeg alle spillerne tilgjengelig og kampklar til to omganger. Og når alle er kampklare, blir også resultatkravene større, sier trener Mons Ivar Mjelde til iBergen.no.

Bengt og Martin fra start
Mjelde har ikke tatt ut laget ennå, men det er liten tvil om at Bengt Sæternes og Martin Andresen kommer til å starte mot siddisene.

Cato Gunntveit var bekymret etter kampen mot Tromsø, men har de siste dagene ikke kjent noe til skaden i ankelen. Dermed er han et hett navn til å starte mot Viking.

Memelli med ny sjanse
Albaneren Migen Memelli imponerte i kampen mot KR Reykjavik og Mjelde er spent på forsettelsen.

- Han har bare en kamp og det var en positiv opplevelse. Det blir spennende å se om han kan følge opp mot Viking, sier Mjelde.

Trond Fredrik Ludvigsen får trolig også et innhopp mot Viking i kampen som starter klokken 18.00 torsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag