*Nettavisen* Sport.

Zavrl og Monkam på plass

Begge Brann-forsterkningene er nå på plass på La Manga. Janez Zavrl sluttet seg til laget tirsdag kveld, mens Arnaud Monkam kom natt til onsdag.

15.02.06 09:06

På forhånd var det annonsert at Monkam helt sikkert kom, mens man håpet Zavrl også ville være på plass tirsdag. Men tirsdag kveld ble det klart at det var sloveneren som ankom først.

- Jeg er glad for at tingene løste seg og at jeg endelig er på plass her, sa Zavrl til Brann.no etter ankomst.

Zavrl reiste fra Ljubljana allerede klokka 03 tirsdag morgen, og ankom La Manga rundt klokka 19.30. Han hadde da vært innom Trieste, Roma, Madrid og Alicante på den lange veien.

Flytrøbbel
Etter planen skulle også Arnaud Monkam slutte seg til laget tirsdag kveld, men han dukket aldri opp da Madrid-flyet landet. Han skulle også ankomme tirsdag kveld, men Madrid-flyet kom uten kameruneren om bord.

Ifølge Brann.no skyldtes forsinkelsen trøbbel med flybilleter. Men like etter klokka 02.00 natt til onsdag var kameruneren omsider på plass i La Manga.

iBergen.no er til stede på dagens Brann-trening på La Manga, Zavrls første trening med laget. Monkam stiller trolig ikke på den første treningen i dag, på grunn av den sene ankomsten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.