RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zednik snart ut av sykehuset

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
NHL-spilleren som nær mistet livet da han ble kuttet i halsen av en skøyte, kan snart forlate sykehuset.

Richard Zednik fikk den ene skøyta til lagkameraten Olli Jokinen i halsen og kuttet en blodåre i halsen. Skøytebladet stoppet like før den traff pulsåren.

Blodet fosset fra halsen da han skøytet av isen. På sykehuset ble Zednik tilført over to liter blod.

Nå er 32-åringen i såpass god form at han kommer til å bli skrevet ut fra sykehuset i Buffalo i løpet av de neste to-tre dagene.

Florida Panthers-spilleren og hans kone Jessica sendte onsdag ut en pressemelding gjennom Buffalo General Hospital hvor de takket alle som har bidratt til å redde slovakens liv.

- På vegne av Richard og hele vår familie, vil jeg takke fans, lagkamerater, Panthers og Sabres-organisasjonene, og veldig mange andre for deres bønner og gode tanker, sier Jessica ifølge TSN.ca i pressemeldingen.

- Jeg vil spesielt takke det medinske apparatet som har hjulpet ham og Buffalo General Hospital for deres fantastiske støtte i denne vonde tiden. Richard blir stadig bedre og vi får nye oppmuntringer hver dag, forteller Zedniks kone.

Zedniks lag, Florida Panthers, tapte for øvrig 1-2 for Montreal Canadiens natt til torsdag. Florida ligger fem poeng bak den åttende og siste sluttspillplassen i NHLs østre avdeling.

Sjekk resultater, kampfakta og videoklipp fra nattens NHL her.

For full oversikt over sportsnyhetene - klikk her!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere