RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zevs slår tilbake?

Vi fant ingen sikre holdepunkter i V65 på Bjerke i kveld, men tror Zevs skal ha gode sjanser til å lede hele veien.

Klkk her for Nettavisens V65-forslag

Her finner du vårt DD-forslag

Forrige onsdag spådde vi små premier og fikk rett i våre antakelser. Dessverre ble vår banker Megaman Neo strøket halvtimen før start, og hindret oss i å tjene fine samlebongkroner - trøsten ble en flott Dagens Dobbel-gevinst. I kveld kan det selvfølgelig bli liten utbetaling igjen, men vi er slett ikke sikre på at favorittene innfrir. 2 Lingo har riktignok en fin oppgave i V65-finalen, og blir vår reservebanker på det minste forslaget. 2 Branddon er utgangshest i V65-3, men vi tør ikke stole på den variable 6-åringen som blir i overkant hardt betrodd.

Tar revansje?
Nok en favoritt fra spor to er Torpa Emil i V65-5, men her har vi klart mest tro på at 5 Zevs får revansje fra sist. Da kunne Emil spurte ned Zevs etter et perfekt løpsopplegg. Dersom Asbjørn Mehla får dirigere litt mer i tet denne gang tror vi seiersmaskinen opprettholder sin herlige seiersprosent på over 50, og andrevalget blir vår banker på de to minste forslagene samt i Dagens Dobbel.

Det kan bli riktig fine penger i hovedstaden da vi tror samtlige favoritter skal slite for å vinne. Størst sjanse har nok en feilfri Lingo, men på de to største forslagene velger vi å ta med en tidligere norgesmester. 12 Odd Sen Toft har grunnet uheldige omstendigheter skuffet i sine to siste starter. Før det imponerte han ved å vinne fra dødens. Mikkelborg-traveren møter langtfra avskrekkende motstand, og skulle det klaffe litt underveis tror vi selv en feilfri Lingo skal få slite med å holde den tidligere seiersmaskinen bak seg.

5 og 9
I tillegg til V65-finalen stoler vi på en duo også i ytterligere to løp.
I V65-2 blir 1 Stumne Gnist favoritt, men den får ganske sikkert posisjonsproblemer fra sitt innerspor - og vinner dessuten sjelden. 5 Nimo fortjener en seier etter flere sterke prestasjoner på slutten. Den spurtsterke 4-åringen blir dessuten kraftig kuskeforsterket, og skal være favoritt i våre øyne. 9 Skogbryn Svarten er dog meget interessant fra sitt fine smygspor, og 5-åringen ser ut til å nærme seg formen som resulterte i tre flotte seire tidligere i år. Som et foreløpig femtevalg markert på bare 12% av bongene er dette dagens beste objekt.

I den fjerde avdelingen blir svenskegjesten 9 Joyful Lavec storfavoritt sammen med Olle Goop. Goop-stallen har mange norskeide hester på sin kvalitetsfylte treningsliste - deriblant elitetraveren Thai Tanic. Joyful tilhører vår tidligere landslagsspiller i håndball, Karl-Erik Bøhn, og 4-åringen kommer ut med toppform i kroppen. Trolig blir det en grei reise fra et fint spor, og på sitt beste er det neppe noen som kan stå imot hoppa som travet ny rekord 13.1 som annen på Färjestad sist. 5 Obrigada er dog så interessant at vi velger å doble på samtlige forslag. Mikkelborg-traveren kom ut etter lang pause sist, og virket meget løpssugen. Ble dog sårbeint og feilet i stor fart på oppløpet. I kveld kan teten være innen rekkevidde, og da kan tredjevalget bli vond å fange.

I V65-innledningen står den klare favorittduoen ille til i bakspor på 20 meter tillegg. Vi velger derfor å gardere bredt i et løp det fort kan dukke opp en megaskrell som ødelegger milliondrømmen til brorparten av spillerne.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære forslag på hhv 100 og 400 kroner.
På det store forslaget spiller vi et ringsystem på 2400 rekker med en innleveringspris på 1120 kroner. Dette har vi fylt ut ferdig på tre kuponger som dere finner her.

Kjøp en bong og følg spenningen på nrk2 kl. 19.30-20.00 i kveld!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere