Ifølge RMC ønsker Zinedine Zidane å bli ny landslagssjef for Frankrike om jobben skulle bli ledig. Det avhenger imidlertid av om Didier Deschamps, som ledet franskmennene til VM-tittelen i 2018, bestemmer seg for å takke for seg i jobben.

FØR KAMPEN: Se Nettavisens Ligue 1-studio ta for seg både den regjerende seriemesteren og PSGs jakt på Zinedine Zidane og Arsene Wenger i videovinduet øverst!

Deschamps skal ha kontrakt med Det franske fotballforbundet til etter VM i 2022, og det er usikkert om han kommer til å forlenge den avtalen. Zidane er derfor fast bestemt på å vente til det kommer en avklaring der, før han vurderer andre tilbud.

Zidane blir stadig vekk koblet med storklubben PSG, men ifølge RMC skal han allerede to ganger ha takket nei til tilbud om å ta over som manager i klubben.

LES OGSÅ: Fransk storavis: Pochettino er «dead man walking»

- PSG har stor tro på Zidane

Skulle det vise seg at den franske landslagsjobben ikke blir ledig, vil Zidane vurdere PSG, men får han signaler om at han kan bli Frankrike-sjef, er PSG uaktuelt.

Samtidig svirrer ryktene om at Ligue 1-klubben intensiverer sin jakt på den tidligere Real Madrid-treneren. Stjernelaget fungerer ikke optimalt under Mauricio Pochettinos ledelse og klubbeierne har stor tro på Zidane i den jobben.

Se Lille - PSG fra 20.45 med Nettavisen Pluss her!

Klubbledelsen, som har hovedsete i Qatar, mener at 49-åringen er den eneste som kan samle garderoben og få stjernene til å dra i samme retning, skriver Foot Mercato.

PSG hevdes å være villig til å tilby Zidane en meget lukrativ lønn for å ta jobben og han vil etter sigende tjene langt mer enn det Pochettino gjør i dag.

LES OGSÅ: Bekreftet: Ismaheel solgt til Lorient - lånes ut til Vålerenga

Argentineren tjener rundt 8 millioner euro netto per år i Ligue 1-klubben. Zidane skal ha tjent rundt 12 millioner euro netto per år da han var trener i Real Madrid.

Foot Mercato, som blir sitert av blant andre RMC på dette, hevder at Zidane vil få tilbud om en enda høyere lønn enn det han hadde i den spanske superklubben.

Samarbeid med Wenger?

Samtidig meldes det at mannen som skjøt Frankrike til VM-gull i 1998, ikke er spesielt interessert i å jobbe med nåværende sportsdirektør i PSG, brasilianske Leonardo.

Han har lang fartstid i klubben, men det hevdes at han kan bli fjernet for å imøtekomme Zidanes ønsker. Arsene Wenger lanseres som ny kandidat til jobben.

Veteranen har stått uten en fast fotballjobb siden han ga seg som Arsenal-manager i 2018, men har stadig vekk blitt koblet med en retur til fotballen.

LES OGSÅ: Mener Guimarães kan være Premier League-klubbens redning: - Kan nesten garantere det

Wenger skal lenge ha hatt et ønske om å jobbe med Zidane og kan derfor være mannen som gjør PSG-jobben mer interessant for 49-åringen.

Ifølge Foot Mercato skal Zidane ha takket nei til PSG ved tidligere anledninger fordi han mener klubben ikke passer ham og at han ikke liker måten den drives på.

Pochettino kobles med United

Ifølge Le Parisien har PSG jobbet aktivt med å finne en erstatter for Pochettino nå i januar. Argentineren skal også være lunken til å fortsette i storklubben.

Den tidligere Tottenham-treneren kobles stadig med Manchester United og Premier League-klubben skal ifølge The Mirror ha stor tro på at de kan lande Pochettino.

Ligue 1-kommentator Robin Haugen sa følgende om Pochettinos situasjon i PSG til Nettavisen onsdag:

- Det fungerer ikke som forventet. De har ikke levert gode prestasjoner, og selv om de kommer til å vinne ligaen, er prestasjonene under enhver kritikk. Det er Mbappé som har reddet dem flere ganger, og i tillegg er Marquinhos og Verratti til å stole på, ellers er det skuffende.

LES OGSÅ: Zlatan avslører Mbappé-samtaler: - Ville dratt dit hvis jeg var han

Haugen synes at PSG og Pochettino ikke virker å være en god match.

- Jeg vet ikke om han trives selv. Dette er jo ikke et typisk Pochettino-lag. I de tidligere klubbene han har trent har det vært har lag med stor L, men det får du ikke med de stjernene til PSG på topp. Det er uten tvil fantastiske spillere, men du får ikke frem det beste av Pochettino med de gutta der, sa han.