Zidane stjerne i Real-film

Foto: (foto: Scanpix)

Nå entrer «verdens mest glamorøse klubb» kinosaler verden over.

13.07.05 10:28

- Helt siden jeg ble president for fem år siden har jeg håpet at vi kunne lage en offisiell film om den viktigste klubben i verden, sa Real-president Florentino Perez da han presenterte den en og en halv time lange Real, The Movie.

Zinedine Zidane, David Beckham, Ronaldo, Raul og Roberto Carlos. Real Madrid mangler ikke stjernenavnene for det store lerretet, og produksjonen er laget rundt de fire førstnevnte ballkjendisene. Filmen er en sjangermiks av dokumentarbilder og fiksjon.

Fem korte fortellinger
- Fotball og film appellerer begge til følelser, og jeg er stolt av at Real brøyter vei og blir den første fotballklubben som kommer med en slik film. Real, The Movie er ikke bare for fansen vår, men appellerer til alle som elsker fotball, sa Real Madrid-presidenten.

Filmen består av fem korte fortellinger som skal vise den verdensomfattende interessen for hovedstadsklubben med ni europeiske mesterskap i pokalsamlingen.

Becks i kjærlighetsdrama
Den engelske landslagskapteinen David Beckham forårsaker kjærlighetsproblemer hos et japansk tenåringspar fordi jenta er så betatt av ham. Og vi får også se hvordan en gutt fra Senegal utålmodig venter på at faren hans skal komme hjem og fortelle om Zidanes siste kamp. Zidane er guttens store idol, selv om han aldri har sett franskmannen spille.

Real, The Movie har også plass til klubblegenden Alfredo di Stefano, som brakte laget fem europacuptitler på rad.

Filmen, som er regissert av Borja Manso, kostet 47 millioner kroner, og premieren er lagt til Santiago Bernabeu den 25. august.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag