RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zlatan: - Sjansene for å se meg i VM er skyhøye

SKYHÖGA: Zlatan hinter mot at han kan være en del av Sveriges VM-tropp i Russland denne sommeren.
SKYHÖGA: Zlatan hinter mot at han kan være en del av Sveriges VM-tropp i Russland denne sommeren. Foto: Kamil Krzaczynski / Screenshot (AFP PHOTO / Twitter.com)
Sist oppdatert:
Har fått en pangstart i amerikanske MLS.

Zlatan Ibrahimovic vekker oppsikt på Twitter. Den svenske superstjernen har igjen hintet om at han gjerne setter seg på flyet når det svenske landslaget drar til VM-sluttspillet i Russland.

- Sjansene for å se meg i VM er skyhøye, skriver supersvensken på sin Twitter-konto søndag ettermiddag. Svensken følger ikke opp meldingen med noen form for bekreftelse eller forklaring.

Les mer: Zlatan fortsetter å imponere for LA Galaxy

Tidligere har 36-åringen åpnet for å dra til VM dersom trener Janne Andersson skulle ønske å ta han ut i 23-mannstroppen til verdensmesterskapet.

Det har likevel vært usikkert hvorvidt Zlatan kan spille i mesterskapet. Han har nemlig inngått et samarbeid med spillselskapet Bethard. Det skal effektivt sette en stopper for Los Angeles Galaxy-spissens VM-muligheter.

Ifølge FIFAs etiske regelverk forbys nemlig spillere og dommere å ha eierandeler i spillskap, konserner eller organisasjoner som er rettet mot gambling.

I tillegg til dette har debatten rundt nødvendigheten av Ibrahimovic vært pågående i Sverige. Han deltok nemlig ikke under kvalifiseringen, der Sverige til slutt sjokkerte Italia i playoffen til å ta seg til verdensmesterskapet.

Både Expressen og Aftonbladet har omtalt den spesielle Twitter-meldingen fra superstjernen som har startet sin MLS-karriere med tre scoringer på tre kamper.

Ibrahimovic er i tillegg den spilleren som har scoret flest mål for det svenske landslaget. Så langt står han med 62 mål på 116 kamper for Sverige. Han valgte å trekke seg fra landslaget etter EM i Frankrike i 2016.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere