I anledning den franske utgivelsen av boken «Adrenalina : mina okända berättelser» har Zlatan Ibrahimovic latt seg intervju av den avisen L'Equipe.

Svensken hadde fire fantastiske år i Paris Saint-Germain, hvor han på mange måter skjøt hovedstadslaget tilbake i toppen av europeisk fotball.

Nå har mannen bikket 40 år, men holder fortsatt koken i italiensk Serie A og AC Milan.

- På banen føler jeg meg ung, fordi hodet mitt fungerer godt, men det er ikke alltid at fysikken følger med. Sånn er livet, kroppen forandrer seg, forteller en ærlig veteran til L'Equipe.

Les også: Carragher var kritisk til Messi. Da tikket det inn en melding: - Kalte meg et esel

Snakket med Mbappé

Store deler av intervjuet baserer seg naturligvis på Zlatans tid i PSG, og han forteller at han måtte jobbe mentalt etter ankomsten til Frankrike.

- Jeg kom hit med et motivasjonsproblem, etter flere år i Serie A hvor man både spiller med og mot store spillere. Med all respekt for Frankrike, så er det ikke helt det samme som Italia. Jeg måtte jobbe med motivasjonen hver dag, forteller Ibrahimovic.

En annen som muligens sliter med motivasjonen, og ser ut til å ville prøve seg i en annen liga fra og med kommende sesong, er PSG-spiller Kylian Mbappé.

Les også: Har bitt seg merke i Bergs opptredener i Ligue 1: - Jeg var spent på det

Franskmannen er på utgående kontrakt, men det er fortsatt usikkert hvor han fortsetter karrieren. Ibrahimovic avslører at han har snakket med Mbappé om valget han står ovenfor.

- Jeg ville ha dratt til Real Madrid, men det kommer jo an på han vil. PSG vil naturligvis gjøre alt de kan for å beholde han, men klarer de det? Han spurte meg om hva han skulle gjøre, og jeg sa at jeg ville tatt turen til Madrid, sier han.

Se PSG-Reims på Direktesport fra 20:45 her!

Og fortsetter:

- I min karriere har jeg hatt mulighet til å spille i forskjellige ligaer og forskjellige land, og jeg vokste mye av det. Det er lettere å spille i hjemlig liga hele karrieren, drar du utenlands får du et eventyr.

- Det overrasker meg

En annen stjerne som nylig har kommet til klubben, men som ikke har funnet seg helt til rette er italieneren Gianlugi Donnarumma. Unggutten deler på keeperansvaret med Keylor Navas, og det reagerer Zlatan på.

- Det overrasker meg enormt at Donnarumma ikke spiller fast. Jeg vet at det ikke er lett for treneren å velge, for Navas er også en god keeper. De har to fenomener i den samme posisjonen.

Les også: Ngannou overrasket da han beholdt tittelen: - Hva er det som skjer?

- I min verden er Donnarumma nummer 1, og jeg vet ikke om man tjener på å bytte på keepere. Det er ingenting å diskutere med han, han er den beste i verden, forteller han om mannen han spilte sammen med i AC Milan, avslutter Ibrahimovic.

Du har mulighet til å se PSGs stjernegalleri allerede søndag, da de tar i mot Reims på hjemmebane. Kampen kan du se hos Direktesport fra 20:45.