RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: REUTERS/SCANPIX

Zlatan blir kaptein

Sist oppdatert:
- Jeg gir gjerne fra med bindet til Zlatan, sier den nåværende kapteinen.

Torsdag ble det kjent at Zlatan Ibrahimovic vil gjøre comeback på det svenske landslaget, og nå kan svenske Aftonbladet også melde at spissen vil bli utnevnt til kaptein for de blågule.

Det var under en pressekonferanse i Malmø at landslagssjef Erik Hamrén bekreftet at 28-åringen skal bær kapteinsbindet. Det tar han over fra veteranen Anders Svensson.

- Det er absolutt ingen problemer for meg å gi kapteinsbindet til Zlatan. Så lenge han er med og spille på det høyeste nivået med oss, så er jeg fornøyd, sier den tidligere englandsproffen.

Den første kampen som kaptein blir mot Skottland 11. august.

Svært få personer har kjent til Zlatans comeback, og den svenske landslagssjefen fikk heller ikke beskjeden før for noen dager siden. Det har gått ni måneder siden han trakk seg.

Reaksjonene blant de andre spillerne skal være positive.

- Det er utrolig bra for laget, sier Svensson.

- Jeg har hatt på følelsen av at dette skulle skje, og at det bare var et tidsspørsmål før han skulle komme tilbake, sier han.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere