Gå til sidens hovedinnhold

Zlatan flørter med Solskjær og United

Zlatan Ibrahimovic føler seg fortsatt god nok for Premier League og sier han gjerne kunne tenkt seg å spille for Manchester United igjen.

– Jeg kunne fint spilt i Premier League, uten problemer. Så dersom United trenger meg så finnes jeg her, sier Zlatan til avisen Independent.

– Men jeg tilhører LA Galaxy, så dessverre, legger han til.

Svensken er inne i sine siste måneder av kontrakten med MLS-laget LA Galaxy, der han har bøttet inn mål i den amerikanske serien. Kontrakten med LA Galaxy går ut 31. desember, og når neste overgangsvindu åpner ser han ingen problemer med å returnere til Premier League og sin gamle arbeidsgiver.

– Jeg gjorde en god jobb i Europa, nøt tiden der og tok med meg 33 titler hit, så forhåpentligvis kan jeg vinne noe her også.

– Så får vi se hvor eventyret tar slutt.

Ibrahimovic var innom klubber som Juventus, Inter, Barcelona og PSG før han i 2016 kom til Manchester United. I 2018 forlot han de «røde djevlene» for LA Galaxy. Til tross for spill i den amerikanske ligaen følger han fortsatt med på Ole Gunnar Solskjærs United.

– Jeg så forrige kamp (Crystal Palace, 1-2-tap), og da hadde de uflaks. Dersom de hadde scoret på straffen, hadde det blitt en helt annen kamp. Men i England er det ikke over før det er over.

(©NTB)

Kommentarer til denne saken