RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zlatan hinter om landslagsstopp etter EM


KAPTEIN: Den svenske landslagskapteinen Zlatan Ibrahimovic er ikke sikker på om han er med videre på landslaget etter EM i Frankrike.
KAPTEIN: Den svenske landslagskapteinen Zlatan Ibrahimovic er ikke sikker på om han er med videre på landslaget etter EM i Frankrike. Foto: Jonas Ekströmer/tt (NTB scanpix)
Vi først fokusere på EM.

Den svenske fotballstjernen Zlatan Ibrahimovic antyder at EM-sluttspillet i fotball i Frankrike kan bli hans siste med flagget på brystet.

Torsdag sa han at det var for tidlig å si om han satser på landslaget i den kommende VM-kvalifiseringen som starter til høsten.

Zlatan har spilt 111 landskamper og scoret 62 mål for Sverige, og han blir en viktig brikke under EM. Svenskene har havnet i «dødens gruppe» hvor de møter Belgia, Italia og Irland i gruppe E.

- Når det er snakk om landslaget, har vi først EM. Jeg er glad for at vi klarte å ta en plass der, og jeg gleder meg til å spille, sa Zlatan.

- Hva som skjer etter det vet jeg ikke. Jeg vet ikke om jeg vil spille kvalifiseringen for VM i Russland. Det er langt dit og for tidlig å svare på det, sa den 34-år gamle svensken i et telefonintervju.

Etter at juleferien er over skal Paris Saint-Germain dra til Midtøsten for kamper i Qatar. Der skal Zlatan blant annet møte sin gamle klubb Inter i Doha 30. desember. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere