RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zlatan i målform

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Men det hjalp ikke Barcelona.

SEVILLA - BARCELONA 3-1:

Zlatan Ibrahimovic har dominert ryktespaltene denne sommeren. Svensken ble aldri noen kjempehit i Barcelona-trøya og har den siste tiden vært sterkt linket til flere klubber.

Men svensken selv har sagt at han har ingen planer om å forlate den spanske storklubben, og har da også den siste tiden vist seg fram på en positiv måte for trener Pep Guardiola.

På klubbens asiaturné scoret han i begge kampene, mens de spanske VM-stjernene hvilte. I midtuken var han meget aktiv og god da det svenske landslaget slo Skottland. Da scoret Zlatan etter fire minutter.

I den første kampen i den spanske supercupfinalen skulle Zlatan nok en gang vise seg fram. Svensken fikk kastet seg fram på et innlegg fra Maxwell og styrte ballen i mål.

Sju minutter etter hvilen byttet Barcelona ut Zlatan og satte inn Lionel Messi. Men med Barcas gullgutt på banen mistet Barcelona grepet om kampen og Sevilla fikk anledning til å ta over showet på sin hjemmebane.

Først utliknet Sevillas Luis Fabiano, Frederic Kanouté sendte hjemmelaget i føringen.

Sju minutter før full tid scoret Kanouté sitt andre og sørget med det for en 3-1-ledelse til Sevilla før neste helgs returoppgjør på Camp Nou.

Da forventes flere av de spanske VM-stjernene tilbake i Barcelonas startellever.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere