RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zlatan i strupen på pressen

Sist oppdatert:
Zlatan Ibrahimovic slår nå tilbake mot pressen etter en turbulent uke. Her er hans versjon av bråket med SVT.

Det har stormet rundt den svenske Juventus-proffen etter at han nektet å stille opp i et intervju med Sveriges Television.

- SVT påsto at de hadde fått tillatelse fra Juventus til å gjøre et intervju med meg. Det er ren løgn. Juventus er min arbeidsgiver og bestemmer hva jeg skal gjøre i mediene etter en ligakamp. Det var et intervju som var forhåndsklarert, det var med Canal Plus. De fikk også et intervju, sier Zlatan til den svenske avisen Expressen.

- SVT forsøkte å lure seg til et intervju. De gikk over grensen. Det kan jeg aldri akseptere. Jeg har ikke uttalt meg tidligere, men nå forteller jeg sannheten. De forstår ikke at jeg må gjøre som klubben sier, raser Zlatan.

Uthengt
Det er den profilerte fotballjournalisten Hans Linné som har fått det eksklusive intervjuet med Zlatan.

- Da jeg diskuterte med SVT spurte jeg om kameraet gikk. De sa nei, men kameraet gikk likevel og de laget et innslag der de hengte meg ut. De gikk over grensen, det var katastrofe. Nyström (SVTs journalist) har ødelagt for kanalen. Juventus utestenger reporteren nå, fortsetter Juventus-spissen.

I seks måneder har Zlatan boikottet Expressens konkurrent Aftonbladet.

- Jeg ble grovt forulempet av avisen da de laget en kontaktannonse der jeg søkte etter en kvinne. Det var ikke profesjonelt, de leter bare etter negative vinklinger og har ingen respekt for meg, sier Zlatan Ibrahimovic til Expressen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere