*Nettavisen* Sport.

Zlatan Ibrahimovic med ny kritikk av Pep Guardiola

MISFORNØYD: Zlatan Ibrahimovic mener at Pep Guardiola er en god trener, men er ikke spesielt fornøyd med oppførselen til hans tidligere trener. Foto: Jonathan Nackstrand (Afp)

Lar Guardiola få høre det.

Den svenske superstjernen hadde Guardiola som trener i en sesong i Barcelona i 2009 og 2010. Problemene mellom de to kamphanene er siden blitt almennviten.

Ibrahimovic og Guardiola skal ikke ha kommet spesielt godt overens og i Zlatans selvbiografi beskriver han den nåværende Bayern München-trener som en «feiging uten ryggrad». Nå går han et steg lengre.

- Uansett hva som har skjedd så var han fantastisk som trener. Som trener så har jeg ingen kommentar. Det er noe annet. Han er ingen mann, det er ingenting mer å si, skal Ibrahimovic ha fortalt CNN i et intervju som blir vist onsdag kveld, melder den engelske avisa The Telegraph.

Om tidligere trenere som Carlo Ancelotti og José Mourinho var svenske mer positiv. Zlatan skal ha sagt at Ancelotti var «en fantastisk trener, som person var han fantastisk», mens Mourinho betegens som «et geni».

Ibrahimovic utelukket heller ikke et opphold i engelsk klubb, og innrømmet at han har vært nære ved å skrive under for både Arsenal og Manchester City.

Når han ble spurt direkte om ryktene som linker han til Arsenal skal han ha sagt:

- Det er mye snakk helt frem til EM. Veldig mye snakk." Ibrahimovics kontrakt med PSG går ut til sommeren, og det er forventet at svensken forlater den franske hovedstadsklubben etter dette.

Han ønsket heller ikke å utelukke at denne sesongen fort kan bli hans siste på toppnivå. Uansett skal han ha passet på å komme med en metafor som er passelig for Zlatan:

- Jeg er som vinen - jo eldre jeg blir, jo bedre blir jeg.

Så gjenstår det å se om Zlatan kan bli enda litt bedre i fremtiden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.