RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zlatan Ibrahimovic vant «Guldbollen»

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Den svenske superstjernen ble hedret under svenskenes fotballgalla.

Zlatan Ibrahimovic fikk i kveld «Guldbollen» i Sverige for femte gang på rad.

For første gang på lenge var det usikkert at Milan-stjernen ville stikke av med prisen for Sveriges beste fotballspiller, og flere mente at Lyons Kim Källstrøm burde vinne.

Takket de fleste
Slik gikk det ikke, og Zlatan kunne nok en gang juble for den gjeve prisen.

- Man har stått her så mange ganger, så hva mer kan jeg si? Men som sagt: Jeg takker spillerne, trenerne, familien, alle i støtteapparatet og alle rundt meg. Uten dem hadde det ikke vært mulig å holde et høyt nivå disse årene, sa Zlatan i sin takketale, ifølge Aftonbladet.

- En selvlysende leder
Juryen begrunnet valget av Zlatan på denne måten:

- Zlatan Ibrahimovic får gullballen for sin innsats på landslaget og i klubblaget Milan. Under et enormt press, har han fortsatt å være en tydelig og selvlysende leder av et lag på et meget høyt nivå, og lagt til flere meritter til en allerede stor merittliste.

30 år gamle Zlatan er for tiden i vinden med ny bok, som blir utgitt i Norge i midten av november. Allerede har det lekket kontroverser fra boka, og Zlatan har latt både Lionel Messi og Pep Guardiola få unngjelde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere