Gå til sidens hovedinnhold

Zlatan: - Jeg blir i Barcelona

Svensken avviser at han er på vei bort fra Spania.

Mye har vært usikkert rundt Zlatan Ibrahimovic den siste tiden: Ville han gjøre comeback i den svenske landslagstrøya, og kom han til å bli værende hos de spanske seriemesterne i Barcelona?

Svaret på begge spørsmålene er etter alt å dømme «ja».

Torsdag ble det meldt at Erik Hamrén lyktes i å overtale Zlatan til å komme tilbake på landslaget, og nå sier svensken selv at han også kommer til å bli værende i Barcelona.

- Jeg var Barcelona-spiller da jeg dro på ferie, og jeg er Barcelona-spiller når jeg kommer tilbake, sa Ibrahimovic på pressekonferansen i forbindelse med landslagscomebacket, melder Sky Sports.

Zlatan klarte ikke å innfri de store forventningene som var knyttet til ham før hans første sesong i Barcelona, med 16 scoringer på 29 ligakamper. Signeringen av David Villa fra Valencia økte spekulasjonene om svensken var på vei vekk fra klubben, samtidig som det ble rapportert at lag som Manchester City og Chelsea ønsket seg Zlatan til Premier League.

Ryktene var det etter alt å dømme lite hold i, og Zlatan benyttet anledningen til å rekke tungen mot dem som har satt i gang ryktene.

- Jeg vil gratulere alle som har brukt navnet mitt, for det er morsomt å ha vært i både Chelsea og Manchester City uten å ha vært der, sa spissen på pressekonferansen.

- Jeg har fire år igjen av kontrakten med Barcelona, påpekte han.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her