*Nettavisen* Sport.

Zlatan klar for Milan

Foto: JOSEP LAGO (Afp)

AC Milan bekrefter enighet om spissen.

Det har den siste tiden blitt bekreftet at Barcelonas Zlatan Ibrahimovic skal være på vei til AC Milan, og lørdag kveld kom beskjeden om at en avtale mellom de to klubbene er inngått.

Det er den italienske klubben som bekrefter at det har kommet til enighet med Barcelona om spissen, skriver Reuters.

Usikker Braca-framtid
Framtiden til den svenske spissen har i hele sommer vært et diskusjonstema, og det har blant annet blitt rapportert om en isfront mellom Zlatan og Barcelona-trener Josep Guardiola.

Spissen selv har imidlertid hele veien hevdet at han trives godt i Spania, og at han ikke har behov for å flytte på seg.

Under et møte mellom Barca-president Sandro Rosell og Milans visepresident Adriano Galliani tidligere i uken, viste også supporterne at de ikke ønsket et salg av den svenske stjernen.

Utenfor restauranten der de to høye herrer satt i møte, hadde en stor gruppe fans samlet seg for å demonstrere mot et salg.

Går på lån
Nå tyder likevel alt på at overgangen er et faktum. Det dreier seg i første omgang om et lån, men Milan har en opsjon på kjøpe spissen for rundt 24 millioner euro etter sesongen.

Milan blir Zlatans tredje klubb i Serie A. Han har tidligere spilt for Juventus og Inter. Han har også en fortid i Ajax i Nederland, og Malmö FF i hjemlandet Sverige.

Ibrahimovic ble hentet til Nou Camp for en samlet verdi av rundt 530 millioner kroner i fjor, noe som gjorde han til Barcas dyreste spiller noensinne. Overgangssummen inkluderte Samuel Eto'o til Inter.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.