*Nettavisen* Sport.

Zlatan kopierte legende

Foto: AFP/Scanpix

Tre mål på tre kamper gjør svensken til toppscorer i Spania.

20.09.09 12:32

BARCELONA - AT. MADRID 5-2:

Kampen mellom Barcelona og Atlético Madrid var bare ett minutt og førti sekunder gammel da Zlatan Ibrahimovic ble servert et glimrende framspill av Sergio Busquets.

Svensken tok godt vare på sjansen, og løftet ballen på typisk Zlatan-vis over keeper med en utsøkt berøring med utsiden av høyrefoten.

Enkelt: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Dette var svenskens første spark på ballen i kampen, og førte til hans tredje scoring på de tre innledende kampene i spanske La Liga. Akkurat det har ingen Barcelona-spiller gjort i debutsesongen siden Hristo Stoichkov var ny hos katalanerne i 1990.

- En glimrende pasning. Det var bare å sette den i mål. Første omgang var fantastisk. Jeg tror ikke det kan bli noe særlig bedre, sier Ibrahimovic ifølge sportsbladet.se .

Spansk toppscorer
Målet betyr også at Ibrahimovic nå er toppscorer i den spanske toppdivisjonen. Han topper listen sammen med lagkamerat Lionel Messi og Getafes Roberto Soldado.

- Jo mer jeg blir kjent med dette laget, jo bedre blir jeg. Det er ikke bare jeg som blir bedre, hele laget blir bare bedre og bedre, sier den ubeskjedne spissen.

Og etter svenskens knallstart på kampen, så rant målene inn. Lionel Messi, Dani Alves og Seydou Keita sørget for at det sto 4-0 til hjemmelaget etter 42 minutters spill.

Dermed hjalp det svært lite at Sergio Agüero reduserte rett før pause.

- Nyter Barcelona
Etter hvilen roet det seg litt ned, men mål av gjestens Diego Forlan, og en ny fulltreffer av Lionel Messi i sluttminuttene, sørget for at sluttresultatet ble 5-2.

- Det flyter nå. Alt bare ruller vår vei, og det er bare å henge med. Dette er tross alt Barcelona, og fansen skal nyte av å se Barcelona spille, sier Zlatan.

- Dette var fantastisk. Vi scorer fire mål før pause. Når du leder 4-0, sier det mye om laget. Jeg tror ikke det kunne blitt mye bedre enn som så, forteller svensken.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.