Gå til sidens hovedinnhold

Zlatan lo av fotograf-angrep

Zlatan Ibrahimovics kompis kastet vannflaske på pressefotograf. Det brydde Zlatan seg lite om.

Zlatan ville ikke gi noen kommentarer da han søndag ettermiddag landet i Sverige etter VM-nedturen i Tyskland.

Reisen var i det svenske fotballforbundet regi. Forbundet hadde sendt ut pressmelding om den offisielle landingen og flyplassene de ulike spillerne vil ankomme.

Men det var noen svært lite snakkesalige svensker som møtte pressen.

- Jeg har ikke pressekonferanse nå, fortalte Fredrik Ljungberg, men han godtok likevel at fotografene tok bilder mens han ventet på å bli hentet.

Zlatans kamerat så rødt
Verst reagerte imidlertid Zlatan Ibrahimovic. Han ville ikke gi noen kommentarer og marsjerte rett til sin ventende transport.

Men da svenske pressefotografer ville da bilder av Zlatan og spillerne ved ankomsten – som ble offiselt var i fotballforbundets regi - kokte det over for Zlatans kamerat.

Kameraten forsøkte å stikke av med Expressens fotograf Emilia Olofsson rådyre fotoapparat, og kastet deretter en plastflaske på Skånska Dagbladets utsendte Claes Hall.

- Jeg kjente noe kom flyende traff mitt objektiv og det var ikke bare det at han kastet. Han må ha siktet med overlegg. Jeg ble helt satt ut. Det føles skikkelig uprofesjonelt, sier en oppgitt Hall.

Zlatan lo hånende
- Han forsøkte å stikke av med mitt kamera. Jeg ble sint og synes dette er veldig dårlig. Og så ser man hele tiden at Zlatan hånflir av situasjonen, sier Expressens Emilia Olofsson til sin egen avis.

Redaksjonssjef Arne Jarl i Skånska Dagbladet er opprørt.

- Jeg håper at forbundet tar dette opp med Zlatan. Personer i fremtredende posisjoner må omgås personer som kan oppføre seg, lyder hans dom over Zlatans kamerat.

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn