Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zlatan om Hareide:– Han har gjort en fantastisk jobb

SUPERSTJERNE: Zlatan Ibrahimovic returnerer til Malmõ sammen med PSG for å spille mot moderklubben Malmõ, som trenes av Åge Hareide.
SUPERSTJERNE: Zlatan Ibrahimovic returnerer til Malmõ sammen med PSG for å spille mot moderklubben Malmõ, som trenes av Åge Hareide. Foto: Jonathan Nackstrand (Afp)
Roste Malmõs norske trener.

Zlatan Ibrahimovic roser Åge Hareide for jobben den norske treneren har gjort i Malmö FF. PSG-stjernen ønsker Hareide lykke til hvis han tar jobben som dansk landslagssjef.

Dagen før mesterligamøtet mellom Malmö og PSG møtte Zlatan svensk og internasjonal presse i sin hjemby. Der fikk spisstjernen blant annet spørsmål om Åge Hareide. Nordmannen skal være nær jobben som Danmarks landslagssjef i fotball.

– Åge Hareide har tatt Malmö FF til mesterligaen to ganger, men det er ikke bare i mesterligaen han har gjort en god jobb. Han har også vunnet serien. Hareide har oppnådd fantastiske resultater med Malmö, sa superstjernen på spørsmål fra VG.

– Den dagen han velger å forlate klubben, kan han si til seg selv at han har gjort en god jobb her. Jeg ønsker ham lykke til i jobben som dansk landslagssjef, hvis han velger å ta den, la Ibrahimovic til.

Tirsdag ville ikke Hareide selv si noe om framtiden eller Danmark-jobben.

– Jeg kan ikke svare på det nå, sa Hareide. (©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!