RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zlatan om Hareide:– Han har gjort en fantastisk jobb


SUPERSTJERNE: Zlatan Ibrahimovic returnerer til Malmõ sammen med PSG for å spille mot moderklubben Malmõ, som trenes av Åge Hareide.
SUPERSTJERNE: Zlatan Ibrahimovic returnerer til Malmõ sammen med PSG for å spille mot moderklubben Malmõ, som trenes av Åge Hareide. Foto: Jonathan Nackstrand (Afp)
Roste Malmõs norske trener.

Zlatan Ibrahimovic roser Åge Hareide for jobben den norske treneren har gjort i Malmö FF. PSG-stjernen ønsker Hareide lykke til hvis han tar jobben som dansk landslagssjef.

Dagen før mesterligamøtet mellom Malmö og PSG møtte Zlatan svensk og internasjonal presse i sin hjemby. Der fikk spisstjernen blant annet spørsmål om Åge Hareide. Nordmannen skal være nær jobben som Danmarks landslagssjef i fotball.

– Åge Hareide har tatt Malmö FF til mesterligaen to ganger, men det er ikke bare i mesterligaen han har gjort en god jobb. Han har også vunnet serien. Hareide har oppnådd fantastiske resultater med Malmö, sa superstjernen på spørsmål fra VG.

– Den dagen han velger å forlate klubben, kan han si til seg selv at han har gjort en god jobb her. Jeg ønsker ham lykke til i jobben som dansk landslagssjef, hvis han velger å ta den, la Ibrahimovic til.

Tirsdag ville ikke Hareide selv si noe om framtiden eller Danmark-jobben.

– Jeg kan ikke svare på det nå, sa Hareide. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere