RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zlatan sprudlet for Sverige

Foto: AFP/Scanpix
Erik Hamrén fikk se en meget motivert Barcelona-stjerne lede Sverige til seier.

SVERIGE - SKOTTLAND 3-0:

Erik Hamrén har brukt det meste av sine første måneder som svensk landslagssjef til å overtale Zlatan Ibrahimovic til å fortsette på landslaget.

I sommer fikk han endelig et positivt svar fra Barcelona-stjernen, og på onsdag var Zlatan tilbake i den svenske landslagsdrakta.

Da brukte han bare fire minutter på å vise hvorfor Hamrén var desperat etter å få superstjernen tilbake på laget.

Et flott gjennomspill av Rosenborg-spiller Mikael Lustig havnet hos Pontus Wernbloom som igjen fant Zlatan. Han fullførte angrepet med å sende Sverige i føringen mot et skotsk lag som slet fælt med Sverige i kampens åpningsminutter.

Anført av en motivert Zlatan kjørte Sverige kampen og lot knapt Skottland låne ballen. Likevel skulle det gå 35 minutter før Sverige igjen scoret. Da var det Emir Bajrami som fikk æren av å øke ledelsen.

Deretter tok det kun ti minutter av andreomgangen før Sverige igjen fant nettmaskene. Da var det Ola Toivonen som stanget inn 3-0.

Bare fem minutter etter tredjemålet tuslet Zlatan av banen, etter å ha gjort en fin figur. Erik Hamrén var nok mest av alt fornøyd med å se en motivert Zlatan tilbake i den svenske drakten. Det lover godt før EM-kvalifiseringen starter mot Nederland.

PS. Også Mikael Lustig gjorde en fin figur for Sverige.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere