RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zucca: - Jeg er ingen rockestjerne

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
- Jo, det er du, kontrer amerikansk journalist.

Etter en lang periode i farmerligaen er Mats Zuccarello Aasen endelig tilbake i NHL.

Natt til mandag gjorde han comeback for New York Rangers og fikk etter kampen skryt av trener John Tortorella.

NHL-spill betyr også økt interesse her hjemme for hva nordmannen driver med borte i USA. Både norsk og svensk presse var selvfølgelig på plass for å følge «Zuccas» comeback.

- Ikke rockestjerne
Det at oslogutten er en stor stjerne i Skandinavia har ikke gått ubemerket hen hos amerikanerne heller. I et intervju med nettsiden Blue Shirts United blir han omtalt som en rockestjerne.

- Nei, jeg er ikke akkurat en rockestjerne. Men jeg er glad for at de hjemme følger med på det jeg gjør her, sier oslogutten.

- Jo, du er en rockestjerne, kontrer journalisten og påpeker at han har lagt merke til at både norsk og svensk presse fotfølger Zuccarello.

- Det er alltid litt ekstra oppmerksomhet sånn i begynnelsen, men etter hvert pleier ting å bli mer normalt. Men det er bra at de viser interesse, sier nordmannen.

- Stor dag
I møtet med New York Islanders fikk Zuccarello 10 minutter og 40 sekunder på banen. Dette var 24-åringens første kamp i nye Madison Square Garden.

- Det gikk veldig fort da jeg ble kalt tilbake, så jeg rakk egentlig ikke å tenke på kampen. Jeg var ikke nervøs og bare gledet meg til å spille foran fansen igjen, sier han.

- Det var en stor dag for meg da jeg fikk beskjeden om at jeg skulle tilbake. Det var en hyggelig beskjed å få. Det var fint å være tilbake og spille i Garden igjen, sier han.

(artikkelen fortsetter under bildet)

- Ikke bare meg
Osloguttens istid mot Islanders kom stort sett mens hans lag var én spiller mer på isen. Tre ganger scoret New York Rangers med Zuccarello på isen i power play.

- Det var nok ikke bare min fortjeneste at det gikk bra i power play. Men det gir alltid en god følelse når det fungerer og samarbeidet med lagkompisene sitter, sier nordmannen.

- Jeg spiller sammen med mange utrolige spillere. Jeg ville bare sørge for at de fikk pucken i gode posisjoner. Det var godt å se gutta igjen. Jeg har savnet dem, sier han.

- Kjempe om plass
Nå håper nordmannen å bli værende i NHL, men påpeker at han også trives godt i farmerlaget Connecticut Whale, der han har fått mye spilletid.

- Jeg ønsker selvfølgelig å være oppe i NHL og kjempe for en plass der. Men vi har en fin gruppe spillere i Hartford også. Jeg har fått spille mye og utviklet meg, sier han.

- Jeg har også hatt en god sesong utenfor isen, men ønsket er å spille på det høyeste nivået, avslutter han.

Se intervjuet her:

PS. Du kan følge New York Rangers' kamp mot Carolina Hurricanes på Viasat Sport og Viasat Sport HD natt til onsdag. Kampen går direkte fra 00.35.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere