*Nettavisen* Sport.

«Zucca» ble syndebukk

Foto: AP/Scanpix

Bommet på alle sine gigantsjanser i nattens 3-2-tap.

02.03.11 10:02

New York Rangers - Buffalo Sabres 2-3

Mats Zuccarello får det ikke til å stemme foran mål om dagen. I natt hadde han fire gigantsjanser til å sette pucken i nettet, men nordmannen klarte ikke å overliste Sabres-keeper Ryan Miller.

Dette var kampen Rangers ikke måtte tape, for Sabres er et av lagene som er nærmest i kampen om de åtte sluttspillplassene. I kampens siste minutt fikk «Zucca» en alle tiders mulighet til å utligne for Rangers, men mislyktes.

- Gigantsjanser
Det gjør at «The hobit wizzard» nå har spilt 17 kamper uten nettkjenning.

Rangers-trener John Tortorella var oppgitt etter kampen, for Zuccarello var ikke den eneste som slet med å lure Sabres-keeper Miller.

- Vi traff stolpene, vi traff køllebladene, og Zuccarello hadde fire gigantsjanser. Vi klarte å kjempe oss tilbake, vi ga alt, men vi klarte rett og slett ikke å skjønne oss på Miller, sier Tortorella.

Mats Zuccarello fikk 18.58 minutters spilletid i natt, fordelt på 20 skift. Nordmannen fikk ingen poeng i kampen, og endte også på 0 på pluss/minus-statistikken.

Jevn tabell
Rangers ligger akkurat nå på playoff-plass, med 70 poeng på syvendeplass i «Eastern Conference». Det er likevel kort vei nedover på tabellen. På niendeplass, som tilsvarer at man ikke får playoffplass, ligger nettopp Sabres med 67 poeng, men de har til gjengjeld tre kamper mindre spilt.

Målscorere:

Rangers:

Christensen(Powerplay-mål), Anisimov.

Sabres:

Myers, (Poweplay-mål), Boyes, Hecht.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag