RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zucca får ikke spille VM - uansett

Foto: Roy Kvatningen (Mediehuset Nettavisen)
Mats Zuccarello Aasen blir ikke kalt inn til VM i Stockholm.

Uansett hvordan det går med New York Rangers eller om sponsorfloken skulle løse seg, får ikke Mats Zuccarello spille VM.

Den norske landslagslagledelsen har nemlig meldt inn Mats Rosseli Olsen og Robin Dahlstrøm og kan ikke melde på flere enn 25 spillere til grunnspillet.

Olsen går inn i 3. rekka for utestengte Marius Holtet. På backsiden velger Roy Johansen i utgangspunktet å kjøre rundt med seks backer og se hvor langt det rekker. Dahlstrøm blir backup på løpersiden sammen med Andreas Martinsen.

- Vår sjanse mot Canada ligger i at de kanskje undervurderer oss. Vi har ikke snakket så mye om Canada, men hatt fokus på det vi kan gjøre, sa landslagssjef Roy Johansen.

Patrick Thoresen blir norsk lagkaptein. Ole-Kristian Tollefsen er utestengt.

Utestengelsene til de to nordmennene ser landslagssjefen på som enda merkeligere etter å ha sett kampen mellom Sverige og Hviterussland mandag kveld.

- Vi er lilleputter. De store nasjonene som Sverige, Russland, Tsjekkia og Canada hadde aldri fått slike utelukkelser mot seg. Mot Hviterussland var det flere episoder som var verre enn de Tollefsen og Holtet ble utestengt for, sa Johansen.

Hvem av de norske målvaktene som får stå, er ennå ikke avklart.

- Lars står, sa målvakttrener Per-Erik Alcén.

Valget står mellom Lars Haugen og Lars Volden. Haugen har stått de to første kampene og imponert.

- Jeg velger den som er piggest. Under VM må vi holde begge målvaktene i gang, sa svensken.

Norge har kun en seier mot Canada på 18 kamper. Forrige gang Norge vant var i St. Petersburg i 2000 med Leif Boork som norsk landslagssjef. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere