Gå til sidens hovedinnhold

Zucca får nytt NHL-tilbud

Ishockeyprofilen fra Løren er ønsket med videre i New York Rangers.

Det sier klubbens generalmanager Glenn Sather.

NHLs eneste nordmann blir trolig tilbudt ny kontrakt med New York Rangers i løpet av et par uker.

Sather sier til New York Daily News at klubben forventer å skrive nye kontrakter med alle klubbens fire for tiden kontraktløse spillere: Derek Stepan, Ryan McDonagh, svenske Carl Hagelin og Mats Zuccarello Aasen.

LES OGSÅ: Zuccarello inngikk omstridt avtale

Detaljer unna

Det blir også bekreftet av Zuccarellos agent, tidligere landslagskaptein Erik Ryman.

– Det er slik Sather sier. Det er bare detaljer som gjenstår. Jeg tror det vil løse seg. Men han vil ha en enveis-kontrakt, med en lengde på to til tre år. Mats (Zuccarello) vil ha trygghet, sier Erik Ryman til VG.

– Det blir kanskje et møte allerede neste torsdag, før draften i NHL (neste søndag). Men det vil i alle fall skje noe etter den tid. Mats vil spille i NHL, og hos New York Rangers er han i en bra posisjon. De er fornøyd med det han gjorde etter at han kom tilbake, hevder Ryman.

LES OGSÅ: Donati-brødrene forlot VIF: – For dyrt å beholde dem her

Ny trener

Zuccarello startet forrige sesong i Metalurg Magnitogorsk i russisk KHL, men var tilbake i Rangers-draken da NHL-sluttspillet startet. Rangers tapte for Boston Bruins i kvartfinalen. Etter det fikk klubbens mangeårige trener John Tortorella sparken.

Fredag skal Sather presentere klubbens nye trener, Alain Vigneault. Vigneault, som hentes fra Vancouver Canucks, står for en litt annen spillestil enn sparkede John Tortorella.

Sather mener at Tortorella er en god trener, men skal laget vinne Stanley Cup så holder det ikke med en offensiv spillestil hvor man kun skal blokkere skudd og lempe pucken inn i sonen og jobbe etter. Han vil ha et mer spillende Rangers-lag for framtiden. (ANB-NTB)

LES OGSÅ:

Zuccarello tatt ut på All Star-laget

- Drømmen har gått i oppfyllelse

Olimb: – Har hatt ambisjoner om dette lenge

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien