Zucca fikk minuspoeng

Mats Zuccarello (bildet) har hatt en trøblete uke i NHL. Etter en rekke med 13 seirer på 14 kamper har de to siste kampene har endt med 0-3-tap.

Mats Zuccarello (bildet) har hatt en trøblete uke i NHL. Etter en rekke med 13 seirer på 14 kamper har de to siste kampene har endt med 0-3-tap. Foto: James Guillory (USA Today / NTB Scanpix)

Mats Zuccarello og hans New York Rangers tapte natt til fredag 0-3 mot Boston Bruins. Det er det andre 0-3-tapet denne uken for Rangers.

16.01.15 08:21

BOSTON - N. Y. RANGERS 3-0: For første gang siden starten av desember har New York-laget tapt to kamper på rad.

Tidligere i uken ble byrival New York Islanders for sterke på egen is. Borte mot Boston Bruins ble ikke ting bedre.

Kun fire minutter ut i første periode tok vertene ledelsen ved Patrice Bergeron. Rangers jaktet utligning, men flere strålende redninger av Bruins-målvakt Tuukka Rask sørget for at Boston-laget beholdt ledelsen ut perioden.

Like etter hvilen satte David Krejci inn 2-0 for Bruins. Nok en gang kom Rangers tilbake etter en tidlig kalddusj, men til tross for 14-11 i skuddstatistikken i midtperioden, maktet de ikke å sette pucken i mål.

Tredje periode startet ampert, uten at det gjorde ting bedre for Zuccarello og Rangers. Knapt ti minutter ut i perioden scoret Loui Eriksson kampens tredje og siste mål.

Dermed står nå Rangers uten nettkjenning på 121 minutter. Forrige scoring kom ved Rick Nash lørdag for en knapp uke siden.

- Når man taper to kamper, uansett hva resultatet blir, må vi komme oss tilbake til røttene. Tilbake til enkel hockey og spille på den måten vi gjorde da vi vant, sa Nash etter kampen.

Foran ukens to 0-3-tap sto Rangers bokført med 13 seirer på de 14 siste kampene.

Zuccarello fikk 15 minutter på banen natt til fredag og endte med ett minuspoeng i protokollen etter kampen. Han var på isen under ett av målene.

Rangers ligger i øyeblikket på den åttende og siste sluttspillplassen i NHLs østre avdeling. Grunnserien avsluttes i april.

Se høydepunktene fra matchen her (med tillatelse fra Viasat og Viaplay):

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.