Gå til sidens hovedinnhold

«Zucca» og Holøs vant

God norsk innsats i NHL natt til onsdag.

Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers fortsetter å komme nærmere sluttspillplass. I natt vant de 1-0 over Florida Panthers, og sikret dermed sin femte seier på rad. Sist de vant like mange på rad var i begynnelsen av forrige sesong, da de tok syv seire på syv mulige.

I natt ble det en sliteseier, og ikke før 3.periode skulle kampen få sitt første - og eneste - mål.

7.49 minutter ut i den siste periodenn havner pucken hos Brandon Dubinsky, som ikke gjør noen feil og setter den i nettet. Ryan Callahan og Artem Anisimov sto for assistene. Det kan ikke beskrives som en innholdsrik kamp, for i tillegg til å kun ha ett mål, fikk kampen også kun én utvisning. Den var det Floridas Keaton Ellerby som pådro seg 4.35 minutter ut i den første perioden.

Zuccarello Aasen spilte 10.36 minutter fordel på ni bytter. Nordmannen endte opp med en smultring i poengprotokollen. Han hadde heller ingen skudd på mål i løpet av den tiden han var på isen.

Jonas Holøs derimot, fikk mye spilletid da Colorado Avalanche slo Columbus Blue Jackets 5-4 etter straffer. Sarpingen fikk spille 20.33 minutter fordelt på 19 bytter, og virker å ha bitt seg fast på laget. Han fikk i tillegg ett plusspoeng i protokollen, da han var på isen da Colorado fikk sin første scoring i kampen.

Holøs` Avalanche er sjanseløse på å nå sluttspillet, men for Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers ser det lysere ut. Med åtte kamper igjen å spille ligger Rangers for øyeblikket på en syvendeplass. De åtte beste i avdelingen går til sluttspill.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken