*Nettavisen* Sport.

«Zucca» og Rangers klare for sluttspill

Foto: Luis Alvarez (AP)

New York Rangers fikk den hjelpen det trengte.

Mats Zuccarello Aasen noterte seg for én assist da New York Rangers knuste New Jersey Devils 5-2 i Madison Square Garden lørdag kveld.

Likevel var nordmannens klubb avhengig av seier for Tampa Bay Lightning i oppgjøret mot Carolina Hurricane for å sikre en plass i sluttspillet denne sesongen.

- Var nervøse
Og det fikk New York-laget. Tampa vant nemlig kampen med 6-2 natt til søndag, og dermed er Rangers klare for Stanley Cup-sluttspillet.

Der møter Zuccarellos klubb vinneren av eastern conference, Washington Capitols.

- Vi var nervøse gjennom hele kampen. Selv da Tampa ledet med 3-0 og 4-0. Vi ville være helt sikre på at det holdt helt inn før vi slapp jubelen løs, sier kaptein Chris Drury til NHL.com.

Dominic Moore, Vincent Lecavalier, og Steven Stamkos sørget for at Tampa Bay hadde en komfortabel ledelse allerede etter første periode.

Fulltreffere av Brett Clark i andre periode, samt Simon Gagne og Martin St. Louis i tredje periode, sørget for jubel både i Florida og New York.

Aasen tilbake
Cory Stilman og Chad LeRose scoret trøstemålene for Carolina.

- Det har vært mye opp og ned følelsesmessig for oss de siste dagene. Vi fikk en nedtur mot Trashers, men revansjerte oss på fredag. Og så kapret vi en viktig seier lørdag, sier Drury.

- Nå er det, i hvert fall etter min mening, en helt ny sesong som starter for vår del, sier New York-kapteinen.

Mats Zuccarello Aasen ble sendt ned til farmerlaget Connecticut Whale tidlig i april, men ble hentet opp igjen til møtet med New Jersey.

Nå gjenstår det å se om nordmannen får fornyet tillit i Stanley Cup-sluttspillet.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag