Gå til sidens hovedinnhold

Zucca skuffet etter nytt tap

- Vi spilte ikke opp mot vårt beste.

Mats Zuccarello Aasen hadde kun ett skudd på mål for Metallurg Magnitogorsk i mandagens 1-4-tap borte mot Salavat Julajev i KHL-sluttspillet.

Dermed ligger Zuccarellos lag under 1-2 etter tre kamper i sluttspillets første runde. Nordmannen fikk det ikke helt til å stemme offensivt, noe som gjorde at det altså bare ble bare med et skudd på mål i tredje og siste periode. Zuccarello var på isen i nesten 22 minutter.

Metallurg tok ledelsen ved Sergej Mozjakin etter 19.54 minutter. Det tok ikke lang tid før Salavat utlignet tidlig i midtperioden. Det ble ytterligere to mål til for vertene før den siste pausen. Zuccarello og co. klarte aldri å slå tilbake og tapte 1-4.

Nordmannen var skuffet etter å ha tapt den tredje sluttspillkampen mot Salavat.

- Tøft tap i dag! Vi spilte ikke opp mot vårt beste i dag, men det er ny kamp og nye muligheter i morgen, skriver Zucca på Twitter.

Fjerde runde i avdeling øst spilles tirsdag.

Patrick Thoresen sto for en assist for SKA St. Petersburg i 6-1-seieren borte mot Atlant Moskva i KHL-sluttspillet mandag. For Mats Zuccarello Aasen ble det et nytt tap.

Nordmannen vartet opp med assisten da svenske Tony Mårtensson la på til 5-0 tidlig i tredje og siste periode. Totalt hadde Thoresen tre skudd i kampen, to i første periode og ett i midtperioden. Han fikk 19.07 minutter på isen.

SKA scoret alle sine mål før hjemmelaget fikk en redusering helt mot slutten av kampen. Thoresens lag leder 3-1 sammenlagt over Atlant Moskva etter fire kamper i KHL-sluttspillets første runde.

¨

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken