RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zucca tilbake med assist

Foto: Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
Nordmannen fikk nesten 20 minutters istid.

Mats Zuccarello Aasen fikk drøyt 19 minutters istid da New York Rangers tapte 3-5 i en treningskamp mot Edmonton Oilers natt til onsdag.

Nordmannen hadde assist på Marc Staals 1-0-mål etter 7.42 minutter av 1. periode.

Zuccarello var ikke i aksjon da Rangers tapte 1-4 mot Calgary Flames natt til tirsdag. Rangers har fremdeles så mange spillere i troppen at trener Alain Vigneault velger å dele den i to, både på trening og i kamper.

Det kan det snart bli en slutt på, forteller Vigneault til Blueshirtsunited.com.

- Jeg liker mye av det jeg ser, men samtidig er det noen spillere som henger litt etter når det kommer til NHL-tempo. Det kan hende at vi kommer til å framskynde prosessen med å redusere stallen.

I neste treningskamp møter Rangers Vigneaults gamle klubb, Vancouver Canucks, som nå trenes av Rangers' forrige trener, John Tortorella. Den kampen ser Alain Vigneault fram til.

- Da jeg fikk sparken, fikk jeg ikke sjansen til å si farvel til folk jeg tilbrakte sju år med, for jeg var ikke i Vancouver akkurat da. Jeg skal definitivt ta meg tid til å takke dem nå, for jeg hadde sju flotte år i Vancouver.

Rangers innleder National Hockey League mot Phoenix Coyotes 3. oktober.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere