Gå til sidens hovedinnhold

Zucca: - Vil vise at jeg er verdt en større kontrakt

Ble tirsdag enig med New York Rangers.

Nordmannen har skrevet under på en ettårskontrakt med Rangers, melder klubben via deres offisielle twitterkonto.

- Jeg er veldig fornøyd med å skrive kontrakt. Jeg visste hele tiden at jeg kom til å skrive under, men det er en deilig følelse å få gjort det, sier Zuccarello til Nettavisen tirsdag kveld.

- Fornøyd med avtalen
Zuccarello skal ha blitt enig med Rangers om en ny kontrakt verdt 1.150.000 dollar i året, melder TSN-journalist Darren Dreger på Twitter.

- Jeg er fornøyd med alt, og nå får jeg forhåpentligvis en sesong til på å vise meg fram, og vise at jeg er verdt en kanskje større kontrakt i fremtiden. Men akkurat nå er jeg bare veldig happy med at jeg skal være Rangers-spiller fremover, sier Zuccarello.

Onsdag skulle nemlig nordmannen i lønnsmekling med New York Rangers, der et uavhengig tribunal skulle bestemme lønnen hans. Det blir det ikke noe av nå.

- Det er bra at vi er blitt enige og slipper høringen. Jeg tror både Mats og Rangers er fornøyde med denne avtalen, sier agent Erik Ryman til Nettavisen.

New York Rangers hadde ifølge Capgeek 4,9 millioner dollar igjen før lønnstaket ble nådd, men har nå altså bestemt seg for å bruke over en million av disse midlene til å forlenge med Zuccarello.

Nettavisens NHL-ekspert Roy Kvatningen mener at det er åpenbart at Zuccarello har strukket seg langt for å bli enig med New York Rangers.

- Hans prestasjoner i NHL tilsier at han i en mekling kunne fått opp mot det dobbelte. Det baserer jeg på lønnsnivået til spillere med lignende prestasjoner. Det er gjerne dette meklerne ser på når de bestemmer kontraktsnivåer, sier Kvatningen.

God sesong
Mats Zuccarello gjorde suksess i New York Rangers forrige sesong, selv om han først sluttet seg til klubben etter at godt over halvparten av den forkortede sesongen var unnagjort.

25-åringen fra Oslo var lagets nest beste poengplukker i sluttspillet, med sju poeng på tolv kamper. Han gjorde i tillegg åtte poeng på 15 kamper i grunnserien.

Hadde han spilt hele sesongen og holdt det samme tempoet, ville han endt opp med 26 poeng og vært lagets femte beste poengplukker.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar