RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zuccarello: - Kan være klar i morgen

Foto: INA FASSBENDER (Reuters)
Sist oppdatert:
New York Rangers er klar for semifinale i Stanley Cup, men blir Mats Zuccarello det?

Etter en lang og tung sesong, hadde det endelig løsnet for Mats Zuccarello Aasen. Han storspilte for New York Rangers og satte fart på lagets overtallsspill idet mars måned gikk mot slutten og Stanley Cup kom nærmere. Så brakk han armen.

Snart to måneder senere er Zuccarello tilbake i full trening, men ikledd den oransje drakten som indikerer at lagkameratene ikke skal takle ham. Armen er fremdeles ikke sterk nok.

- Det har vært tøft, det å bare sykle og gjøre de kjedelige sakene, så det er deilig å være utpå isen og sende pasninger og prøve noen skudd, sier Mats Zuccarello til Blueshirtsunited.com.

- Jeg er ikke fornøyd med skuddet ennå. Jeg er ikke hundre prosent frisk, men forhåpentlig blir jeg det snart, legger han til.

Spørsmålet er bare når.

- Jeg kan ikke noe om hvor lang tid det vil ta, for jeg vet ikke. Det kan være bra i morgen, det kan ta to uker. Jeg vet ikke.

Se hele intervjuet med Blueshirtsunited her:

Natt til søndag vant New York Rangers 2-1 mot Washington Capitals i den sjuende og avgjørende duellen. Seieren ga Rangers 4-3 sammenlagt - og en plass i semifinalen mot New Jersey Devils.

Første kamp spilles natt til tirsdag, norsk tid.

Rangers-avansementet betyr at Norge kan glemme alt håp om å hente Zuccarello til Sverige for å hjelpe landslaget mot en kvartfinaleplass.

Se høydepunkter fra Rangers - Capitals her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere