RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tommy Ellingsen / NTB scanpix

Zuccarello: - Utrolig gøy

Sist oppdatert:
De norsk ishockeyherrene leverte en bunnsolid kamp mot Sveits.

Norge vant til slutt 4-1 etter en god forestilling.

- Det var utrolig gøy, med god stemning på tribunen og seier. Det var moro å spille, sier Mats Zuccarello Aasen til TV 2 Sport.

- Hvordan vurderer du prestasjonen?

- Vi er ikke helt på topp, dessverre. Det var en solid kamp, men vi leverer ingen toppkamp, mener Zucca.

Når Norge reiser til VM i Sverige og Finland i mai, er Sveits blant motstanderne i gruppespillet. Torsdag fikk Roy Johansens menn en flott opplevelse mot en av nasjonene som normalt skal kjempe med Norge om avansement i VM.

Jonas Holøs sendte Norge foran med et skudd fra blålinjen i første periode. I midtperioden var Sveits det beste laget, men målvakt Lars Volden holdt Norge foran med flere fabelaktige redninger.I tredje periode startet sveitserne også best. Norge koblet likevel et bedre grep etter å ha holdt unna i undertall. Andreas Martinsen og Ken André Olimb økte noe flatterende til 3-0 for Norge, før Juraj Simek dundret inn en fortjent redusering.

Norges 3-0-scoring var vakker, og Mats Zuccarello vartet opp med et lite stykke hockeykunst i forkant av målet.

Måltyven Marius Holtet var på pletten da Sveits forsøkte å ta ut målvakten for å spille seks mot fire i sluttminuttet. Färjestad-spilleren fikk tak i pucken og sendte inn den definitive avgjørelsen i tomt mål fra langt hold. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere