RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zuccarello Aasen: - Ufortjent

Foto: Heiko Junge/Scanpix
Sist oppdatert:
Men Mats Zuccarello Aasen syns det var greit at det var tidligere lagkamerat Chris Abbott som senket Modo.

Modo - Rögle 2-3:

Mats Zuccarello Aasen scoret 1-2-målet for Modo, men ellers hadde han og lagkamerat Per-Åge Skrøder lite å rope hurra for.

Det var det derimot for de kanadiske tvillingene Cam og Chris Abbott. Chris Abbott senket nemlig Modo med sin 3-2-scoring 12,45 minutter ut i den siste perioden. Abbott-brødrene var sammen med Aasen nøkkelspillere i Frisk Asker sist sesong.

Denne sesongen har Abbott-tvillingene vært med på suksess i Sverige. Med seieren over Modo er nemlig Rögle serieleder i Sverige.

- Greit at Chris avgjorde
- Hvis vi først skal tape er det greit at det er Chris som avgjør kampen. Vi er gode venner og unner hverandre suksess, sier en skuffet Aasen til Nettavisen.

- Jeg syns likevel det var et ufortjent tap. Vi utklasset dem på skuddstatistikken, men det gikk ikke vår vei, slår han fast.

For det hjalp lite at Modo vant skuddstatistikken klart. Ferskingene Rögle var dødelig effektive. Laget hadde bare ti skudd på mål, men tre av dem fant veien inn i nettet. Modo klarte bare å få pucken i mål på to av 36 skudd.

- Mistet hodet
I stedet gjorde Aasen og Skrøder seg mest bemerket med å havne i utvisningsboksen. Skrøder pådro seg først to pluss ti minutter, før han i den tredje perioden ble utvist fra kampen. Zuccarello Aasen ble også straffet med en timinutter i den tredje perioden.

For å gjøre farsen komplett sørget sistemann i Modos superrekke, Niklas Sundström, også for å pådra seg dommerens vrede og ti minutter i utvisningsboksen.

- Vi mistet nok hodet litt. Det hender at det koker over ute på isen, selv om det ikke bør skje, erkjenner Aasen, som samtidig mener at Modo ble straffet unødig hardt av dommeren.

- Jeg følte at han dømte vel mye mot oss, men samtidig kan vi ikke skylde på det for at vi tapte.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere