RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jeff Gross (2013 Getty Images)

Zuccarello advarer Rangers

Sist oppdatert:
- Vi må ikke ta av, sier nordmannen.

NY RANGERS - PITTSBURGH 5-1:

NEW YORK (Nettavisen): Hvis onsdagsnattens kamp mot Pittsburgh Penguins var et tegn på hvordan ting vil utarte seg fremover for New York Rangers, så er det mye godt i vente for Mats Zuccarello Aasen og hans lagkamerater.

Blåtrøyene knuste serielederen i Eastern Conference 5-1 og reiste seg mesterlig etter 2-1-tapet mot Anaheim Ducks i forrige kamp.

Zuccarello var strålende fornøyd med måten laget sto fram mot Pittsburgh.

- Det er alltid godt å svare når vi taper forrige kamp ved å komme tilbake med en seier. Det var en sterk prestasjon av laget i dag, sier Zuccarello.

Før kampen hadde Penguins en luke på ti poeng ned til Rangers og var soleklare favoritter, men Rangers viste at ingenting i NHL kan tas på forhånd.

- Alle matcher i den ligaen her lever sitt eget liv, sier Zuccarello til Nettavisen.

Han noterte seg for en assist og ble utnevnt til «tredje stjerne» etter kampen som bevis på at han var en av kveldens beste spillere.

Fire seirer på siste fem
Etter sesongens ti første kamper, var tabellen nitrist lesning for New York Rangers. Laget hadde kun tre seirer og var blant de minst målfarlige i ligaen. Men den siste uken har Rangers begynt å score igjen og tatt fire seirer av fem mulige.

Zuccarello håper det er et tegn på at blåtrøyene har ristet av seg den dårlige starten.

- Hele laget hadde vel en tøff start. Det har vi lagt bak oss nå. Nå har vi fire seirer på de fem siste, så får vi håpe det fortsetter, sier Zuccarello.

Zuccarello skal ha sin del av æren for at Rangers har begynt å klatre på tabellen.

På de siste fem kampene har nordmannen notert seg for seks målgivende pasninger, og han har storspilt sammen med sine nye rekkekamerater Chris Kreider og Derek Stepan.

Mer komfortable
Trenerskiftet fra John Tortorella til Alain Vigneault markerte en drastisk endring i spillestilen til Rangers som skulle gjøre dem til et mer spillende lag. Men Vigneaults menn slet med å finne nettmaskene innledningsvis og for å gjøre vondt verre raknet de ofte defensivt.

Det har endret seg siden Rangers kom tilbake til østkysten og Zuccarello sier det er takket være både tid og hjemmebanefordel.

- Vi blir mer komfortable med systemet og alt sånt for hver match som går. Det er klart at nå har vi hatt en del hjemmekamper og hjemme skal vi være sterke. Vi får ikke ta helt i ennå, men vi har spilt bra i det siste og det skal vi være «happy» med, sier Zuccarello til Nettavisen.

Rangers drar nå avsted til Columbus i delstaten Ohio hvor de skal møte Espen «Shampo» Knutsens tidligere klubb, Columbus Blue Jackets, natt til fredag. Rangers ligger på fjerdeplass i Metropolitan Division med 14 poeng. Penguins innehar fortsatt førsteplassen med 22.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere