RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zuccarello-assist i Rangers-seier

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Men laget trenger hjelp for å nå sluttspillet.

RANGERS-DEVILS 5-2

Mats Zuccarello Aasen noterte seg for én assist da New York Rangers knuste New Jersey Devils 5-2 i Madison Square Garden lørdag kveld.

Chris Drury var tilbake på isen etter mer enn to måneder på sidelinjen og scoret i sitt comeback.

Til tross for seieren, trenger Zuccarello og co. hjelp for å nå sluttspillet i Eastern Conference. Tampa Bay Lightning er nødt til å vinne mot Carolina Hurricanes natt til søndag for at Rangers skal nå sluttspillet.

Ilya Kovalchuk spilte en glitrende kamp for Devils, uten at det hjalp særlig mye. Han scoret et fantastisk mål som sendte laget opp i en 2-1-ledelse og assisterte Nick Palmieri, som scoret kampens første.

Etter Devils' ledermål forsto Rangers spillerne alvoret og tråkket gasspedalen i bånn. Wolski, McDonagh, Prust og Prospal scoret hvert sitt mål, som gjorde at kampen endte med 5-2-seier til Rangers.

Mats Zuccarello Aasen var på isen i 3 minutter og 16 sekunder.

Nå har New York Rangers gjort alt de kan gjøre og kan bare håpe at Tampa Bay Lightning slår Carolina Hurricanes i nattens kamp.

Rangers nådde ikke sluttspillet forrige sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere