RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zuccarello blant lagets beste i tap

Foto: Scanpix / AP Photo / Henny Ray Abrams
Sist oppdatert:
Rangers tapte igjen, men Mats Zuccarello Aasen fikk mye spilletid.

PHILADELPHIA FLYERS - NEW YORK RANGERS 4-2:

New York Rangers dårlige form fortsetter, og laget har nå tapt åtte av sine ti siste kamper.

I søndagens kamp var det Philadelphia Flyers som ble for sterke. Rangers tok ledelsen gjennom Mats Zuccarello Aasens rekkekamerat Wojtek Wolski i den første perioden, men Flyers utlignet da tre minutter gjensto av perioden.

Rangers sjanser til å vinne kampen ble ikke bedre av at lagets eneste offensive stjerne, Marian Gaborik, pådro seg en hjernerystelse og ikke spilte mer etter første periode.

I andre periode tok Flyers over, og da perioden var over, var stillingen 3-1 til hjemmelaget. En scoring til hvert av lagene i siste periode, fastsatte sluttresultatet til 4-2.

Rangers andre mål ble scoret av Derek Stepan, også da med Mats Zuccarello Aasen på isen. Nordmannen spilte på rekke med nettopp Stepan og Wojtek Wolski, som var Rangers klart beste.

Rekken scoret begge målene til Rangers, og Zuccarello var ikke på isen ved noen av baklengsmålene. Nordmannen endte derfor med gode + 2 i målstatistikken.

Zuccarello var totalt 16,43 minutter på isen under søndagens kamp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere