Gå til sidens hovedinnhold

- Zuccarello er som en svamp

- Han kommer til å bli en spesiell spiller, sier Rangers-stjerne.

FLORIDA PANTHERS - NEW YORK RANGERS 3-0: Det gikk ikke den rette veien for Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers natt til mandag.

Florida Panthers tok ledelsen midtveis i andre periode, gjennom David Booths tiende mål for sesongen, og la på til 2-0 snaut ni minutter ut i tredje periode. Nordmannen var på isen da Chris Higgins scoret for Panthers.

Stephen Weiss punkterte kampen da han satte inn 3-0 i tomt Rangers-bur halvannet minutt før slutt.

Zuccarello Aasen fikk 18,30 minutter på isen, endte uten poeng og med minus 1 i pluss/minus-statistikken, men fikk likevel ros av rekkekamerat Brandon Dubinsky etterpå.

- Det beste med ham, er at han er som en svamp. Han er villig til å ta til seg alt, og han lurer hele tiden på hva han burde ha gjort. Av og til må jeg fortelle ham at han må slappe litt av og spille sitt spill i stedet for å bry seg om hva jeg eller Steps (tredjemann i rekka, Derek Stepan) mener, sier Dubinsky til New York Daily News.

Dubinsky, som er en av lagets nøkkelspillere, mener at dette viser hvor sterkt Zuccarello Aasen ønsker å bli en bedre ishockeyspiller.

- Det viser også at han ønsker å være en viktig del av laget, være noe spesielt for dette laget, og det kommer han til å bli, legger Dubinsky til.

Trener John Tortorella serverte rosende omtale av Zuccarello og rekkekameratene Dubinsky og Stepan. På spørsmål om han var enig i at Zuccarellos innsats var god, svarte han:

- Ja, den rekka var bra. Det var vår beste rekke.

New York Rangers ligger fremdeles på sluttspillplass i NHLs østre avdeling med sine 47 poeng. Det er sju poengs margin til den gale siden av streken etter at nordmannens lag har spilt 40 av 82 grunnseriekamper.

Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken