RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erik Holsvik (Rogalands Avis)

Zuccarello er spilleklar

Sist oppdatert:
Men Rangers-comebacket kommer ikke i natt.

Mats Zuccarello Aasen er tilbake i New York Rangers, etter at han forlot klubben for å få mer spilletid i russiske Metallurg Magnitogorsk. Nordmannen har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut sesongen, og skal allerede være spilleklar.

Ifølge flere Twitter-kilder, som er tett på Rangers, har Zuccarello sluttet seg til resten av laget, som er i Ottawa for å spille mot Ottawa Senators i natt norsk tid, og mange mente at han ville få sitt NHL-comeback allerede i natt.

Nordmannen er imidlertid ikke å finne i troppen som John Tortorella har tatt ut.

Kampen mot Senators kan du se på Viasat Hockey fra klokken 00.35 i natt, eller på Viaplay.

Rangers har slitt denne sesongen, og laget ligger på åttende- og siste sluttspillplass med 33 poeng. Det er tre poeng opp til sjuendeplassen og seks poeng ned til 14. og nest siste plass i NHLs østre avdeling.

Klubben sliter spesielt i overtallsspillet, hvor Zuccarello har sin styrke. De scorer bare i 14,6 prosent av overtallene. Bare fem lag i hele NHL er dårligere på det området.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere