*Nettavisen* Sport.

Zuccarello flyttes ned til AHL

Foto: Scanpix/AP Photo/Kathy Kmonicek

New York Rangers står fortsatt uten seier og nå fjernes nordmannen fra laget.

16.10.11 10:37

NY ISLANDERS - NY RANGERS 4-2:

Mats Zuccarello Aasen må belage seg på spill for farmerlaget Connecticut Whale i AHL i tida framover. Det melder flere amerikanske medier søndag.

Degraderingen skjer etter en skuffende sesongstart med Rangers. Etter tre kamper har Zuccarellos klubb fortsatt ikke vunnet. I natt ble byrival og lillebror New York Islanders ble for sterke i prestisjeoppgjøret «Battle of New York».

- Skuffet
- Jeg føler jeg har blitt mye bedre, men det er tøft og det er vanskelig å gi meg mye istid. Det er mange spillere her, sier Zuccarello om nedflyttingen ifølge nettstedet northjersey.com.

- Nå må jeg bare ta steget ned og gjøre mitt beste, så får vi se hva som skjer. Jeg er selvfølgelig skuffet. Det ville vært merkelig om jeg ikke var det, fortsetter 24-åringen.

Zuccarello fikk snaue åtte minutter på isen i 2-4-tapet i Nassau Coliseum søndag. Han skal nå erstattes av centeren Kris Newbury ifølge rapportene. Newbury hentes opp fra Connecticut til de ypperste rekkene hos Rangers.

HTML EMBED

NHL uten nordmenn
Vrakingen av Zuccarello er enda en dårlig nyhet for norske NHL-tilhengere. Tidligere denne uka ble det klart at Jonas Holøs og Colorado Avalanche er blitt enig om å bryte kontrakten.

Holøs har reist hjem for å finne seg en klubb i Europa. Ettersom Zuccarello også er ute av det gode selskapet er ingen norske spillere igjen i verdens beste ishockeyliga.

PS. John Tavares ble for øvrig den store spilleren med tre scoringer i nattens kamp mellom New York-rivalene i NHL. Den unge canadieren ble i sin tid valgt ut først i NHL-draften i 2009.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag