Gå til sidens hovedinnhold

Zuccarello fortsetter å herje for Rangers

Men laget gikk på et nytt tapp natt til søndag.

Zucca har fått fart på skøytene etter flere tunge perioder i New York. Da erkerival Devils gjester Madison Square Garden lørdag kveld, viste nordmannen kunstene sine igjen.

Zucca både scoret og hadde assist, og ble trukket fram som en av kampens tre stjerner. Han var den tredje på den lista, og eneste Rangers-spiller.

Neste 19 minutter
Nordmannen var på isen i 18.59 minutter. Han var ikke den som hadde mest spilletid i Rangers, men det er helt klart at han var blant dem som var mest i aksjon. Han ble stående med to plusspoeng i protokollen etter kampslutt.

- Poenget i denne kampen er at vi aldri ga opp, men kjempet helt til slutt. vi hadde marginene med oss og tapte, sa Rangers-keeper Henrik Lundqvist etter å ha måttet kapitulere for et Devils-skudd i forlengelsen.

Eric Gelinas ble oppgjørets helt da han avgjorde til 4-3 for Devils i forlengningen. Tapet var det tredje på fem kamper for Rangers.

Scoring og assist
Zucca ga Rangers 2-0 bare 57 sekunder inn i andre periode. Han fyrte løs da det ble gitt en retur, og pucken suste inn i nettet. Da så alt lyst ut for Rangers, men det skulle altså ikke vare.

LES OGSÅ:Zuccarello gloheit i NHL

Oslo-gutten hadde også assist da Brad Richards sto for 1-0 etter 3.32 minutter av førsteperioden.

Brad Richards scoret det første målet for New York Rangers. Deretter ble det mål ved Mats Zuccarello Aasen (2-0) og Chris Kreider (3-3). Målene til Devis ble satt inn av Cam Janssen, Travis Zajac, Michael Ryder og Eric Gelinas i forlengelsen. (©NTB)

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken