PHOENIX - NY RANGERS 4-1:

New York Rangers fikk ikke den ønskede starten på sin uvanlig lange rekke med bortekamper før laget spiller sin første hjemmekamp.

Radim Vrbata scoret et hat trick for Phoenix Coyotes, som vant komfortabelt i begge lagenes første kamp for sesongen.

Mats Zuccarello spilte i rekke med Derick Brassard og Benoit Pouliot, og var en av Rangers' beste spillere i 1-4-tapet.

- Det er kjedelig med tap. Jeg er fornøyd med egen innsats, men det betyr ikke så mye når man taper, sier Zuccarello til Nettavisen.

Spilte mye i tredje periode
Oslogutten sendte et håndleddsskudd i krysset, men måtte se pucken komme ut igjen i stedet for å fortsette ferden inn i nettet. Zuccarello spilte også fram til flere gode målsjanser.

Alain Vigneault, den nye Rangers-treneren, likte åpenbart det han fikk se av Mats Zuccarello, for 26-åringen fra Hovin i Oslo fikk mer og mer spilletid utover i kampen. Om lag åtte av hans snaut 18 minutter på isen kom i tredje periode.

- Bortsett fra Marc Staals overtallsmål, var det rekken med Pouliot, Brassard og Zuccarello som produserte de to beste målsjansene til Rangers, forteller reporter Pat Leonard i New York Daily News til Nettavisen.

(Se høydepunktene fra kampen her. Video med tillatelse fra Viasat og Viaplay.no, som sender NHL i Norge)

HTML EMBED

- Et veggspill mellom Brassard og Zuccarello på en kontring førte til et skudd fra Pouliot fra kloss hold, som Coyotes' keeper Mike Smith fanget med snapphandsken i første periode. Så kom Zuccarello i andre periode ned høyrevingen og sendte et håndleddskudd forbi Smith, men pucken spratt tilbake fra krysset, fortsetter Leonard.

- Zuccarello spilte med høyt tempo og håndterte pucken veldig bra i denne kampen, mener reporteren som dekker samtlige Rangers-kamper for New York Daily News.

Hat trick av Vrbata
New York Rangers, som spiller de ni første kampene på bortebane på grunn av utbedringsarbeid i Madison Square Garden, fikk en tung start på sesongpremieren.

Kyle Chipchura sendte Coyotes i ledelsen etter bare 3,36 minutters spill. I andre periode utlignet Marc Staal i et overtallsspill.

Så tok Radim Vrbata over showet.

Den 32 år gamle tsjekkeren satte inn 2-1 i midtperioden, 3-1 et drøyt minutt ut i tredje periode og 4-1 da det gjensto drøyt tolv og et halvt minutt.

Vigneault brukte Zuccarello mye mot slutten av kampen, ettersom nummer 36 stadig vekk skapte trøbbel for Coyotes-forsvaret, men det ble dessverre ingen uttelling for verken Vigneault eller Zuccarello.

- Vi hadde mange sjanser som vi burde ha satt, sier Zuccarello til Nettavisen.

Neste Rangers-kamp spilles mot Los Angeles Kings natt til tirsdag.

HTML EMBED