RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zuccarello herjer, lagkameratene blir «slaktet»

Foto: : Gene J. Puskar / AP Photo / NTB scanpix
Sist oppdatert:
New York Rangers sliter, til tross for Mats Zuccarellos storspill.

PITTSBURGH - NY RANGERS 5-2:

New York Rangers kom til Pittsburgh i håp om å forlenge seiersrekken til tre kamper, men havnet tidlig bakpå mot et av topplagene i den østre avdelingen av NHL.

Mats Zuccarello scoret ett mål og la opp til et annet, men det ble likevel et klart tap for gjestene fra New York.

- Vi gir bort for mange pucker og gjør det enkelt for dem. Vi spiller en bra kamp og skaper masse, men gir bort for lette mål, sier Zuccarello til Nettavisen.

- Det holder ikke mot et lag som Pittsburgh, legger han til.

New York Rangers vant skuddstatistikken 35-28, men Penguins nyter godt av at lagets beste spillere produserer mål, i motsetning til hos Rangers, der de såkalte stjernene for tiden underpresterer.

Zuccarello topper den interne poengligaen i Rangers med 30 poeng etter at han natt til lørdag leverte sitt 10. mål og sin 20. assist.

Sånt bryr oslogutten seg svært lite om.

- Når vi taper, så legger det en demper på sånt. Jeg tenker egentlig ikke noe på det, sier Zuccarello til Nettavisen.

Se høydepunktene fra kampen her (video med tillatelse fra Viasat og Viaplay.no):

Chris Kunitz satte inn 1-0 og Jussi Jokinen 2-0 for hjemmelaget i første periode, og da Jokinen la på til 3-0 med sitt andre mål for kvelden bare 1,09 minutter ut i andre periode, var kampen i realiteten avgjort.

Mats Zuccarello ga seg likevel ikke. 26-åringen har imponert stort for Rangers denne sesongen, og var igjen en av sitt lags beste spillere.

Etter at Sidney Crosby hadde lagt på til 4-0, reduserte Zuccarello til 1-4 med et presist håndleddsskudd snaut midtveis i tredje periode. Fire minutter senere styrte Ryan McDonagh inn et skudd fra Zuccarello til 2-4 - og ga Rangers-fansen nytt håp (Zuccarello ble kreditert målet først, men dette ble senere endret til McDonagh).

Det tok ikke mer enn ett minutt før Kunitz punkterte kampen med sitt andre mål for kvelden. 5-2 ble også sluttresultatet.

Pittsburgh vant fortjent. Rangers fikk lite til, og sliter med å kjempe seg opp til sluttspillplass i den stre avdelingen. Akkurat nå ligger Madison Square Garden-laget ligger to poeng bak tredjeplassen i Metropolitan Division, som vil gi sluttspillbillett når de 82 grunnseriekampene er unnagjort.

Trøsten for norske Rangers-fans: Et søk på navnet Zuccarello på den sosiale nettverkssiden Twitter ga en klar indikasjon på nordmannens stjerne i New York om dagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere