RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
HJERNERYSTELSE: Mats Zuccarello kan være ute resten av sesongen.
HJERNERYSTELSE: Mats Zuccarello kan være ute resten av sesongen. Foto: Bruce Bennett (Afp)

Zuccarello kan være ute resten av sesongen

Nordmannen har pådratt seg hjernerystelse.

New York Rangers vet ikke når Mats Zuccarello er tilbake på isen. Den norske stjernespilleren er satt ut av spill på ubestemt tid med det som trolig er en hjernerystelse.

Mandag fortalte klubben at de ikke vet hvor lenge 27-åringen er satt ut av spill med det som er definert som en «overkroppsskade».

Zuccarello måtte forlate isen da et skudd fra lagkamerat Ryan McDonagh traff ham i hjelmen i den femte og siste kampen mot Pittsburgh Penguins. Ifølge NBC skal det trolig være snakk om en hjernerystelse for nordmannen.

I verste fall kan resten av sesongen ryke for Rangers-spilleren, som etter en god sesong har blitt skadd på verst mulig tidspunkt.

New York Rangers er videre til kvartfinalene i sluttspillet etter å ha vunnet 4-1 i kamper over Pittsburgh. I neste runden venter enten byrival New York Islanders eller Washington Capitals. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere