Gå til sidens hovedinnhold

Zuccarello leverer mens Rangers sliter

New York Rangers scorer for få mål.

NEW YORK RANGERS – PHILADELPHIA FLYERS 2-3:

Norske Mats Zuccarello Aasen debuterte i NHL med straffescoring for New York Rangers natt til julaften. En knapp måned senere er han virkelig i ferd med å bli varm i trøya. Natt til mandag, norsk tid, tegnet han seg for to nye målpoeng i Madison Square Garden.

18.200 tilskuere fikk likevel se hjemmelaget tape 3-2 mot Philadelphia Flyers.

Lav målproduksjon
Flyers ledet 3-0 før Zuccarello fant to åpninger som gjorde at Wojtek Wolski og Derek Stepan kunne redusere hver sin gang.

- Jeg føler jeg spilte bra i hele kampen. Rekka mi skapte mye. Det var hyggelig å få inn to mål, men synd vi taper, sier Zuccarello Aasen til NRK.

Nordmannen var for øvrig på isen i 17 minutter og 50 sekunder, og fikk dessuten rikelig med istid i overtallsspill.

Det er mer enn lagets superstjerne, Marian Gaborik, kan skryte av. Slovaken er den største offensive stjernen i klubben, men har ikke levert varene den siste tiden. Åtte kamper på rad uten scoring er lenge for en spiller som har gjort 272 mål på 610 NHL-kamper så langt i karrieren.

New York Rangers trenger Gaborik. Klubben har bare vunnet én av sine fire siste kamper. Laget har spilt fem kamper på rad uten å score mer enn to mål og ti kamper på rad uten å score mer enn tre mål.

Benket superstjernen
I tredje periode av kampen mot Philadelphia ble Gaborik benket av trener John Tortorella.

- Jeg har åpenbart ikke produsert mye i det siste. Jeg må jobbe hardere og forsøke å komme ut av dette. Selvtilliten spiller selvfølgelig en stor rolle. I de siste kampene har jeg følt meg bra, jeg har skapt sjanser, og ting skjedde utpå isen, men pucken gikk bare ikke i mål. Jeg er selvfølgelig overrasket over at jeg ble benket, men det er trenerens bestlutning, sier Gaborik ifølge New York Daily News.

Mats Zucccarello Aasen har imidlertid produsert. Etter de to målgivende pasningene mot Flyers, har den 23 år gamle oslogutten nå gjort seks poeng på sine sju siste kamper. Zuccarello Aasen har sju poeng, fordelt på to mål og fem assists, så langt i sin tolv kamper lange NHL-karriere. I tillegg har han scoret to ganger på straffeslag.

New York Rangers ligger i øyeblikket på sjetteplass i Eastern Conference i NHL. De åtte beste i avdelingen går videre til sluttspill. Rangers har nå spilt 47 av sine 82 grunnseriekamper.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Gigantisk pute: Denne gir optimal sovestilling

Kommentarer til denne saken