Wild jaktet sin tredje strake seier etter tre strake nederlag, mens Maple Leafs kom til St. Paul med selvtillit etter at de endte New Jersey Devils' seiersrekke på 13 tidligere denne uken. Canadierne spilte med et merke på drakten for å hedre Börje Salming. Merket var et lønneblad i blått og gult, samt at det hadde teksten «Börje» på.

Den svenske ishockeylegenden gikk bort denne uken av sykdommen ALS. Tidligere i november var han på plass i Toronto og fikk hyllest for sin tid som Maple Leafs-spiller.

Zuccarellos reduseringsmål kom med snaue fire minutter igjen av kampen. Nordmannen fikk pucken på kanten av målgården og hamret den i nettet. Det ga Wild håp om utligning, men Maple Leafs holdt unna og vant.

Før det hadde Mitchell Marner, Calle Järnkrok og William Nylander scoret for Maple Leafs, mens Kirill Kaprizov og Matt Boldy fant nettet for vertene. «Zucca» hadde målgivende pasning på Kaprizovs scoring. Han står nå med 20 målpoeng på 20 kamper denne sesongen.

Fredagens kamp var Wilds fjerde kamp på rad på hjemmebane. De skal spille ytterligere tre på hjemmeis før neste bortetur. Arizona Coyotes venter i neste kamp søndag ettermiddag.

Tett

Ledermålet kom ut av ingenting. Marner avsluttet fra god avstand, men Wild-målvakt Marc-André Fleury så ikke pucken som passerte ham over skulderen.

Wild presset på for utligning, og etter tolv minutter presset Kaprizov pucken i mål. Zuccarello slo en pasning inn foran mål, der Joel Eriksson Ek fant Kaprizov. Russeren fikk det ikke til på første forsøk, men på andre forsøk ble det nettsus.

Det sto uavgjort i kun 42 sekunder. Aston-Reese vendte raskt om og pucken snek seg inn helt nede ved stolpen.

Svensker sikret seier

Snaue tre minutter ut i annen periode var lagene likt igjen. Wild rullet flott opp og Boldy fikk en enkel oppgave med å sette pucken i mål fra kloss hold.

Midtveis i perioden fikk Järnkrok pucken foran åpent bur og scoret på dagen der laget hedret hans landsmann. Med drøye fem minutter igjen var det en annen svenske ved Nylander som scoret.

Like etterpå reduserte Zuccarello, men Wild greide ikke å finne utligningen.

(©NTB)