*Nettavisen* Sport.

Zuccarello matchvinner

Foto: Larsen, Håkon Mosvold (SCANPIX)

Nordmannen har fått en knallstart i Hartford Wolf Pack.

18.10.10 11:05

BRIDGEPORT - HARTFORD 1-2:

Den norske hockeyproffen Mats Zuccarello Aasen har fått en god start i New York Rangers farmerlag Hartford Wolf Pack, og natt til søndag tegnet nordmannen seg på scoringslisten.

Den tidligere Modo-spilleren ble den store helten da han satte inn det avgjørende 2-1-målet mot Bridgeport Sound Tigers, etter godt forarbeid av rekkekollega Jevgenij Gratsjev.

- Gratsjev vartet opp med en fantastisk pasning. Jeg trengte bare å sette den opp i mål, men det var et litt heldig skudd, sier Zuccarello Aasen ifølge lokalavisen Hartford Courant.

- Jeg føler at jeg bare blir bedre og bedre, og mer vant til å spille på mindre baner med gode spillere. Jeg lærer noe nytt på hver trening og har mer å bidra med offensivt. Men det er en tøff liga, og jeg kan ikke forvente å dominere i hver kamp, sier han.

Nordmannen scoret også da hans klubb tapte 2-3 etter straffer mot Albany Devils tidligere i helgen. Da Hartford slo Providence natt til mandag ble det imidlertid ikke noe nettsus å juble for.

Dermed har Zuccarello Aasen allerede gjort seg bemerket i Wolf Pack, noe som kan bety at veien opp til Rangers NHL-tropp kan bli kortere enn først antatt. Klubben sliter nemlig med en rekke skader på sentrale spillere og stjernene Marian Gaborik, Chris Drury og Vinny Prospal er alle ute. Dermed må trener John Tortorella trolig se seg om etter potensielle erstattere.

- Han er en real snikskytter, og det er jobben hans å score på slike sjanser. Han er allerede en veldig viktig del av dette laget, skryter Hartford-kaptein Dane Byers om sin nye norske lagkamerat etter 2-1-triumfen over Bridgeport.

Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.