RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Zuccarello (bildet) var på isen i 18.04 minutter. Oslo-gutten hadde tre skudd på mål. Med søndagens assist er han oppe i 16 målpoeng denne sesongen.
Zuccarello (bildet) var på isen i 18.04 minutter. Oslo-gutten hadde tre skudd på mål. Med søndagens assist er han oppe i 16 målpoeng denne sesongen. Foto: James Guillory (USA TODAY / NTB Scanpix)

Zuccarello med assist i ny Rangers-seier

Sist oppdatert:
Mats Zuccarello var tredje sist på pucken da New York Rangers slo Carolina Hurricanes 1-0 på hjemmeis i NHL søndag.

Ryan McDonagh ble matchvinner. Han scoret oppgjørets eneste mål allerede etter 4.10 minutter i Madison Square Garden.

Zuccarello startet angrepet som ledet til scoringen. Nordmannen slo pucken mot vantet, og Derek Stepan kom seirende ut av den påfølgende duellen og serverte McDonagh.

– Det var godt å komme hjem igjen. Det føltes som det var lenge siden vi var her sist, så det var godt å høre hjemmepublikummet igjen og bruke den energien de ga oss, sa McDonagh til Rangers' nettsted.

Hurricanes-målvakt Anton Khudobin ble stadig satt under press, men reddet de påfølgende 30 skuddene fra hjemmelaget. Cam Talbot fikk søndag sjansen i Rangers-målet og reddet samtlige av gjestenes 18 skudd.

16 målpoeng

Zuccarello var på isen i 18.04 minutter. Oslo-gutten hadde tre skudd på mål. Med søndagens assist er han oppe i 16 målpoeng denne sesongen.

Seieren var Rangers' sjette på rad. Laget slo Carolina Hurricanes også lørdag, da med 3-2 på borteis. Zuccarello avgjorde ved å være den eneste som fikk pucken i mål i straffeslagkonkurransen. I den kampen noterte han seg også for en assist.

New York Rangers ligger på tredjeplass i sin NHL-avdeling. Zuccarello og co. har 38 poeng etter 31 kamper.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere