Mats Zuccarello har stått bak seks poeng, hvorav tre mål og tre assist, de tre siste kampene. Også i torsdagens hjemmekamp mot Chicago Blackhawks sørget nordmannen for poeng.

31-åringen scoret nemlig 2-1-målet da Blackhawks ble slått 4-3 i Madison Square Garden.

Med sitt 337. målpoeng i Rangers-trøya, er det nå kun 29 spillere i klubbens historie som har bidratt til flere mål enn Zucca.

Sjokkert over Zucca-grep

I en fersk utgave av podcasten Spittin Chiclets forteller Zuccarellos lagkamerat Kevin Hayes at nordmannen ofte spør om å få køllene til motstandernes spillere.

Det er imidlertid ikke slik at Zuccarello henger de opp på veggen hjemme.

- Zucc spør ofte de om å få køllene til spillerne på det andre laget. Han bruker dem i kamper - det er helt sykt. Han brukte blant annet en av Elias Petterssons kølle. Hvis noen scorer et sykt mål, sier han "åh, den kølla må jeg ha", forteller Hayes ifølge Expressen.

Hayes forteller videre at han på ingen møte kunne tenke seg å gjøre som Mats Zuccarello.

- Det er sykt. Jeg har hatt samme type kølle siden jeg gikk i sjuendeklasse. Det er helt sant. Jeg har ikke endret noe, og jeg bruker en ny kølle på hver trening, sier Hayes.

Blackhawks tok ledelsen

Den første nettkjenning i torsdagens kamp kom fra Blackhawks-spilleren Brandon Saad etter fem minutter i kampen på Madison Square Garden. Overtaket i første periode varte ikke lenge for bortelaget, for åtte minutter senere utlignet Filip Chytil for Rangers.

Deretter sørger Mats Zuccarello for scoring for Rangers, som de to siste kampene har briljert på isen. I forrige kamp leverte han for øvrig tre assist på rappen, og med det ble han den europeiske importen i Rangers med flest assist gjennom tidende.

Etter første pauseprat på Madison Square Garden serverte Chris Kreider den eneste scoringen i andre periode, en uassistert nettkjenning for Rangers til stillingen 3–1.

Rangers klarte ikke å holde målet rent så veldig lenge i tredje periode. Alex DeBrincat sørget scoring for Blackhawks etter drøye minuttet og klarte dermed å hente inn noe av forspranget til Rangers. 18 sekunder igjen av perioden sørger Mika Zibanejad for scoring for Rangers, og bare to sekunder igjen av perioden klarer Dominik Kahun å putte for Blackhawks.

Zuccarello fikk 20 minutter og 49 sekunder på isen i kampen.

(©NTB)