Zuccarello med nytt NHL-mål

Foto: Scanpix / AP Photo / Henny Ray Abrams

Men New York Rangers tapte nattens kamp mot Montreal Canadiens.

16.01.11 10:46

Det canadiske laget vant nemlig 3-2 og tok sin andre knepne seier over Zuccarello & Co. på fem dager.

Tirsdag måtte Rangers se seg slått med 1-2 på egen is i Madison Square Garden. I natt var Montreal best igjen hjemme i Centre Bell.

Trøsten for Mats Zuccarello Aasen var imidlertid at han scoret sitt andre mål i ordinært spill. Oslo-gutten reduserte til 2-3 snaue sju minutter ut i tredje periode. Det tok Rangers tilbake i kampen de gjenværende minuttene.

Gjestene presset på for utligning og spilte uten keeper Henrik Lundqvist det siste halvannet minuttet. Men Canadiens holdt unna og er dermed bare to poeng bak Zuccarello Aasens lag på tabellen i NHLs Eastern Conference. Rangers er der nummer seks, mens Canadiens følger på plassen bak.

Som i det forrige oppgjøret var Canadiens klart best på skuddstatistikken, men Rangers' keeper Lundqvist hadde en ny god dag mellom stengene. Svensken reddet 38 av 41 skudd og var bortelagets beste spiller.

Brian Boyle sendte Rangers i føringen etter sju minutter spill, men tre kjappe mål på under tre minutter ga hjemmelaget kontroll over oppgjøret allerede i den første perioden. To scoringer i power play av tsjekkerne Roman Hamrlik og Tomas Plekanec, ble fulgt opp av en ny nettkjenning av hviterusseren Andrej Kostitsyn.

Zuccarello Aasens redusering i den siste perioden hjalp dermed ikke til poeng for gjestene. Rangers' spill i tiden mellom de to scoringene imponerte ikke trener John Tortorella.

- De har et raskt lag, men vi kom aldri i nærheten av pucken. Vi var rett og slett for trege, oppsummerte Rangers-treneren overfor NHL.com.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Vintersport

Mest lest på Sport

Annonsebilag